Actueel

Compleet machinepark van metaalbewerkingsbedrijf F. Hendriks Constructies online geveild

Wegens bedrijfsbeëindiging wordt het complete machinepark van F. Hendriks Constructies B.V. te Bladel verkocht via een online veiling op het platform van Troostwijk Auctions. Geveild worden onder andere metaalbewerkingsmachines, vrachtwagens, heftrucks en divers logistiek materieel. Op 12 maart 2021 kunnen de kavels tijdens de kijkdag bezichtigd worden. Meebieden kan tot dinsdag 16 maart 2021, de veiling sluit vanaf 14:00 uur.

Een van de te veilen kavels: een Safan CNCL-K80-3100 CNC kantbank uit 2001 (Foto: Troostwijk Auctions)

Metalbewerkingsbedrijf F. Hendriks Constructies BV te Bladel stopt na 55 jaar met alle uitvoerende werkzaamheden. Eigenaar Frans Hendriks is onlangs zestig jaar geworden en gaat met pensioen. Hij heeft er bewust voor gekozen om zijn bedrijf via een online veiling van de hand te doen. ‘Elke machine wordt nu apart verkocht en levert een marktconforme waarde op en wordt door de koper zelf gedemonteerd en opgehaald. Eigenlijk word je door deze methode compleet ontzorgd.’

Metaalbewerkingsmachines, vrachtwagens, heftrucks en meer

Niet alleen wordt het volledige machinepark van het metaalbewerkingsbedrijf ter veiling aangeboden via Troostwijk Auctions, ook het rijdende materieel en de complete inventaris wordt verkocht.

De online veiling bevat onder meer metaalbewerkingsmachines, zoals een plasmasnijmachine, een ponsmachine, een guillotineschaar en een lasrobot. Maar ook vrachtwagens, heftrucks, tractoren en andere landbouwmachines, rupsgraafmachines, een telescoopkraan, een veegmachine, personenwagens en kantine- en kantoorinventaris verschijnen onder de digitale hamer.

‘Perfecte investering’

De veilingmeester noemt kopen op deze veilingen een perfecte investering voor nieuwe gebruikers uit binnen- en buitenland. ‘Deze veiling is zeer divers doordat we een groot machinepark van metaalbewerkingsmachines aanbieden die nog in productie staan. Daarnaast bieden we een grote verscheidenheid aan rijdend materieel aan, zoals een vrachtwagen, telescoopkraan, personenwagen, rupsgraafmachines, landbouwvoertuigen en een diversiteit van logistiek materieel.’

Over de veiling

De online veiling van metaalbewerkingsmachines en logistiek materieel van F. Hendriks Constructies sluit op dinsdag 16 maart 2021 om 14:00 uur.

Bezichtiging van de kavels is uitsluitend op afspraak mogelijk op vrijdag 12 maart 2021. Aanmelden voor 9 maart 2021 17:00 uur, via: aanmelden@troostwijkauctions.com.

De kijkdag vindt plaats op twee locaties: Hallenstraat 8, 5531 AB in Bladel en Handelsweg 9, 5531 AB in Bladel.

Klik hier om meer details over deze veiling te bekijken.

De redactie

Recent Posts

AI binnen de maakindustrie, wat is er mogelijk?

Tijdens de Maakindustrie Expo in Hardenberg was er ook aandacht voor AI. Voor de een…

2 dagen ago

Kasteel Metaal best presterende bedrijf in metaalbewerking

Aeternus heeft een top 25 gemaakt met de best presterende metaalbewerkende bedrijven. Aan de top is…

2 dagen ago

DeSpray tekent miljoenencontract met het Australische ARRG Waste

Het in Nederland gevestigde DeSpray Environmental tekende op de IFAT-beurs in München een langetermijncontract van…

2 dagen ago

Reactie Koninklijke Metaalunie op Hoofdlijnenakkoord

Het Hoofdlijnenakkoord is gepresenteerd. Koninklijke Metaalunie is blij dat er duidelijkheid is. De nadruk op…

2 dagen ago

Veiling waardevolle houtbewerkingsmachines – BE/NL

Industrieel veilinghuis Surplex veilt momenteel een 30-tal waardevolle houtbewerkingsmachines. De veiling bevat items van SCM,…

3 dagen ago

VNO-NCW: ‘Hoofdlijnenakkoord heeft terecht aandacht voor ondernemerschap en verdienvermogen’

‘Het Hoofdlijnenakkoord van de vier partijen heeft gerichte aandacht voor de reële zorgen van burgers…

3 dagen ago