Actueel

Andra Tech Group voegt zevende maakbedrijf toe aan portfolio

Andra Tech Group, eigenaar van zes Nederlandse en Duitse bedrijven die zich richten op de maakindustrie, is vanaf deze maand eigenaar van een zevende bedrijf, namelijk DKH Metaalbewerking uit Uden.

Met ingang van 1 februari 2023 heeft Andra Tech Group 100% van de aandelen van DKH Metaalbewerking overgenomen. Het metaalbedrijf heeft ongeveer dertig medewerkers in dienst en draait een omzet rond de tien miljoen euro. Francois van Hirtum, de oprichter en directeur van DKH zal zijn functie in de loop van 2023 overdragen. ‘In de afgelopen jaren hebben we DKH op- en uitgebouwd tot een belangrijke partner voor onze klanten. Nu we de krachten bundelen met Andra Tech Group kunnen we DKH metaalbewerking naar het volgende niveau brengen, zowel technologisch als organisatorisch,’ zegt Van Hirtum.

DKH biedt het CNC-frezen en CNC-draai/frezen van fijnmechanische onderdelen op basis van producthandeling aan. Hiermee bedient het bedrijf verschillende machinebouwers en OEM-ers in onder andere de automotive industrie en de transportsector.

Andra Tech Group

Andra Tech Group bestaat momenteel uit Kusters Precision Parts, Wilting, HFI, Viesietech, Jatec en ayer Feintechnik. De bedrijven hebben gezamenlijk acht productielocaties en richten zich op het produceren van hoogwaardige fijnmechanische onderdelen en modules. De bedrijven zijn gespecialiseerd in het verwerken van (moeilijk te bewerken) metalen en kunststof.

‘DKH is een belangrijke versterking van de groep. Niet alleen bedienen onze nieuwe collega;s een interessante diverse klantenkring, maar ook verwachten we dat de andere bedrijven in de groep gebruik kunnen maken van de vergaande kennis van geautomatiseerde producthandling bij DKH,’ aldus Geert Ketelaars, CEO van Andra Tech Group.

De redactie

Recent Posts

Productie industrie blijft verder krimpen

De kalendergecorrigeerde productie van de Nederlandse industrie was in maart 6,0 procent lager dan in…

1 dag ago

Maakindustrie Expo: Gratis advies van Maakdokters

Tijdens de beurs Maakindustrie Expo in Hardenberg biedt Vraag & Aanbod in samenwerking met de…

2 dagen ago

2,5 miljoen euro voor circulaire ontwikkelingen binnen de maakindustrie

De nieuwe subsidieronde van de Kennis- en Innovatieagenda Circulaire Economie is vanaf 7 mei geopend…

2 dagen ago

Personeelstekorten zetten werkgevers onder financiële druk

Om het hoofd te bieden aan de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, zetten werkgevers een…

2 dagen ago

Plaatbewerker lanceert eigen magazine

WBM Staalservice heeft een magazine uitgebracht: Leer! Het magazine geeft een beeld van wat WBM…

3 dagen ago

Column Joachim Driessen: Politieke rampspoed

De kabinetsformatie is al een tijdje onderweg, maar de poging een rechts kabinet te vormen,…

3 dagen ago