Van Leeuwen Buizen uitgeroepen tot Top Werkgever 2009

Wie aan de hoogstaande eisen voldoen, mag zich een jaar lang Top Werkgever noemen. Vooral jonge, hoogopgeleide professionals beschouwen dit als bewijs voor goed werkgeverschap en vinden dit belangrijk in hun overweging bij de keuze voor hun toekomstige werkgever.

De Top Werkgevers spannen zich optimaal in om Young Professionals aan zich te binden. Zo investeren bedrijven niet alleen in vakinhoudelijke trainingen, ook is er aandacht voor de zogeheten soft skills. Denk daarbij aan trainingen op het gebied van communicatie of sociale vaardigheden. Dit is van groot belang om uiteindelijk de stap richting het management te zetten en de verantwoordelijkheid voor een grote groep collega’s te dragen. De soft skills gaan dus steeds zwaarder wegen en lijken de sleutel tot het managementteam te zijn.

Van Leeuwen Buizen, zo blijkt uit het onderzoek, biedt jong talent op alle onderzochte criteria (arbeidsvoorwaarden, opleiding & training, interne promotiekansen, werkomstandigheden en bedrijfscultuur) de beste kansen met een uitstekende score van vier sterren. Het stokpaardje van Van Leeuwen Buizen zijn de mogelijkheden die de organisatie biedt aan jonge professionals die hun kansen grijpen en de uitdaging aangaan zich internationaal te ontplooien.

Over Van Leeuwen Buizen

Van Leeuwen Buizen is de grootste dochteronderneming van de Van Leeuwen Buizen Groep, een wereldwijd opererende voorraadhoudende handelsonderneming in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters. De onderneming is in 1924 opgericht en is actief in vrijwel alle industriële sectoren. Momenteel telt de Groep tientallen kantoren verspreid over Europa, Azië, het Midden-Oosten, Australië en Noord-Amerika. De Groep heeft meer dan 1.100 medewerkers en een jaarlijkse omzet van 750 miljoen euro. Bij Van Leeuwen Buizen in Zwijndrecht werken ongeveer 325 mensen.

 

De redactie

Recent Posts

AI binnen de maakindustrie, wat is er mogelijk?

Tijdens de Maakindustrie Expo in Hardenberg was er ook aandacht voor AI. Voor de een…

7 uur ago

Kasteel Metaal best presterende bedrijf in metaalbewerking

Aeternus heeft een top 25 gemaakt met de best presterende metaalbewerkende bedrijven. Aan de top is…

8 uur ago

DeSpray tekent miljoenencontract met het Australische ARRG Waste

Het in Nederland gevestigde DeSpray Environmental tekende op de IFAT-beurs in München een langetermijncontract van…

8 uur ago

Reactie Koninklijke Metaalunie op Hoofdlijnenakkoord

Het Hoofdlijnenakkoord is gepresenteerd. Koninklijke Metaalunie is blij dat er duidelijkheid is. De nadruk op…

10 uur ago

Veiling waardevolle houtbewerkingsmachines – BE/NL

Industrieel veilinghuis Surplex veilt momenteel een 30-tal waardevolle houtbewerkingsmachines. De veiling bevat items van SCM,…

1 dag ago

VNO-NCW: ‘Hoofdlijnenakkoord heeft terecht aandacht voor ondernemerschap en verdienvermogen’

‘Het Hoofdlijnenakkoord van de vier partijen heeft gerichte aandacht voor de reële zorgen van burgers…

1 dag ago