Actueel

Lastechniek nieuwe uitgave bij MYbusinessmedia

Uitgever MYbusinessmedia Holding bv, MBM, gevestigd in Deventer, heeft een nieuwe uitgave in haar portfolio. Lastechniek wordt vanaf 1 januari 2022 door MBM uitgegeven. MBM geeft titels uit die zijn gericht op business to business in de industrie en engineering. Bekende titels zijn Vraag&Aanbod, Aandrijven en Besturen, Kunststof en Rubber en Metaal + Techniek. Deze laatste wordt gemaakt in opdracht van Koninklijke Metaalunie.

‘En nu gaan we in opdracht van en in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Lastechniek, NIL, en in samenwerking met het Belgisch Instituut voor Lastechniek, BIL, ook de inhoud van Lastechniek voor de lezers en alle geïnteresseerden in lastechniek, of beter gezegd verbindingstechniek, verzorgen. Met een nieuwe, frisse vormgeving gaan we de actuele zaken omtrent alles wat maar met lastechniek c.q. verbindingstechniek te maken heeft, belichten. Dat doen we met een enthousiast redactieteam en diverse freelancers’, aldus Arjan Stoeten, directeur.

‘Samen met het NIL en het BIL gaan we er voor zorgen dat de leden en lezers van deze uitgave op de hoogte blijven van de essentiële zaken voor nu en voor de toekomst.’ Voor vragen, tips, nieuws en productinformatie is de redactie te bereiken op het emailadres: lastechniek@mybusinessmedia.nl.

De redactie

View Comments

Recent Posts

Nationaal Versterkingsplan voor aantrekken microchip-talent

Hans de Jong, voormalig president van Philips Nederland, gaat aan de slag als speciaal gezant…

11 uur ago

Innovaties in de oppervlaktetechnologie

Technologische innovatie, duurzaamheid en circulariteit in de branche van oppervlaktetechnieken zijn en blijven belangrijk. Ondanks…

11 uur ago

EMO Hannover van zes naar vijf dagen

De duur van EMO Hannover 2025, de beurs voor productietechnologie, wordt ingekort van zes naar…

12 uur ago

Dalende trend in loonafspraken zet door

In april 2024 kwamen nieuwe loonafspraken uit op gemiddeld 4,8 procent. Dit ligt in lijn met de dalende…

12 uur ago

‘Robotiseren gaat verder dan robots implementeren’

Robotiseren, digitaliseren en circulariteit zijn mensenwerk. Robotiseren gaat verder dan het implementeren van robots. Vooral…

16 uur ago

Aantal faillissementen loopt op

In april zijn, voor zittingsdagen gecorrigeerd, twintig meer bedrijven failliet verklaard dan in maart, meldt…

17 uur ago