Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs licht tipje van de sluier op

De Evenementenhal lichtte onlangs een tipje van de sluier over wie en wat er in Hardenberg te zien is. Op het gebied van interieurbouw zal Fama Living uit Lisse de bijzondere Design interieur panelen zien. Decolegno, het nieuwe bedrijf van Patrick Leering, introduceert daarnaast het Italiaanse merk Cleaf, de nieuwe generatie Decorplaten op basis van Chipboard of HPL. Jan Willemsen toont verder machines uit het Tornado-programma.

Houtbewerkingsmachines

In de hal met de houtmachines gaat Walda Impuls de nieuwe LCD-aflezing presenteren: de ELGO IZ 16E met een nauwkeurigheid van 1/100-mm. CNC Team zal voor het eerst in Europa de nieuwe ‘entry’ level range van de Masterwood Portaalfrees machines op een beurs demonstreren.

Interieurbouw

Bij de toelevering voor de interieurbouw gaat Busschers uit Hengelo een deel van haar nieuw showroom meenemen, zodat bezoekers de nieuwe meubelstofferingen zelf kunnen voelen, zien en beleven. Haprox uit Groningen gaat het BTI-assortiment voeren en presenteert zich nu een totaalleverancier voor de Interieurbouw.

Houtenladen.nl zal op de beurs in Hardenberg voor het eerst de schoenenlade presenteren. Deze lade is geschikt om op de bodem van de kledingkast te monteren. Oldenboom gaat ondertussen de nieuwe Sonae decoratief collectie en merknaam Innovus presenteren en Huyskamp komt met een primeur: ‘Hout van ‘t Huys’. Deze bestaat uit massief Europees eiken, Amerikaans eiken en essen.

Robland

Van de buitenlandse deelnemers gaat onder andere Robland de NX 410 PRO showen. Dit is de nieuwste 5-voudige combinatiemachine, een krachtige semiprofessionele machine met drie 5 PK motoren en een vlakvandiktebank van 410 mm. Jan van Pelt laat tenslotte hoogglansfronten van Parapan zien, die worden toegepast voor deuren, laden en schuifdeuren en Lamello is present met haar nieuwste groeffreesmachine: de Lamello Zeta. Deze machine realiseert het unieke verbindingsysteem met profiel.

De redactie

Recent Posts

Productie industrie blijft verder krimpen

De kalendergecorrigeerde productie van de Nederlandse industrie was in maart 6,0 procent lager dan in…

3 dagen ago

Maakindustrie Expo: Gratis advies van Maakdokters

Tijdens de beurs Maakindustrie Expo in Hardenberg biedt Vraag & Aanbod in samenwerking met de…

4 dagen ago

2,5 miljoen euro voor circulaire ontwikkelingen binnen de maakindustrie

De nieuwe subsidieronde van de Kennis- en Innovatieagenda Circulaire Economie is vanaf 7 mei geopend…

4 dagen ago

Personeelstekorten zetten werkgevers onder financiële druk

Om het hoofd te bieden aan de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, zetten werkgevers een…

4 dagen ago

Plaatbewerker lanceert eigen magazine

WBM Staalservice heeft een magazine uitgebracht: Leer! Het magazine geeft een beeld van wat WBM…

5 dagen ago

Column Joachim Driessen: Politieke rampspoed

De kabinetsformatie is al een tijdje onderweg, maar de poging een rechts kabinet te vormen,…

5 dagen ago