Heson transportcontainers van Leering Hengelo: een robuust lang leven

Model 15/72 is een veel toegepaste transportcontainer met een laadvermogen van duizend kilo. Omdat deze container goed stapelbaar is – tot vijf stuks – besparen ze in werkplaats en magazijn veel ruimte. De speciaal ontwikkelde, geprofileerde zij- en bodemplaten garanderen een hoge weerstand tegen vervorming en daarmee ook een hoge levensduur.

Universeel inzetbaar

Een ander populair product van Heson is de universeel inzetbare transportcontainer voor zwaar gebruik model 15/65. De uit schalen opgebouwde bak van geprofileerd staalplaat, de ronde hoekstukken en de extra randversterking garanderen vormvastheid onder zeer zware omstandigheden. De poten en opzethoeken met hijsogen zijn zo geplaatst, dat ook andere containers uit het Heson programma kunnen worden gestapeld. Het laadvermogen bedraagt maar liefst tweeduizend kilo en de containers zijn tot vijf stuks stapelbaar.

Specials

Het Heson-programma omvat ook containers voor speciale toepassingen. Zo is model 15/69 speciaal geschikt om hete producten te laten afkoelen. Deze zwaar uitgevoerde container is onder andere geschikt voor gebruik in smederijen en gieterijen. Het model 17/50 ten slotte is een zogenoemde gitterbox, een bak met wanden van gaas uit zwaar staaldraad, zijprofielen en opzethoeken uit één stuk. De bodem bestaat uit geprofileerd plaatstaal. Door de open constructie zijn deze gitterboxen relatief licht.    

Inl.: Leering Hengelo, tel. 074-255.82.81.

De redactie

Recent Posts

Veiling waardevolle houtbewerkingsmachines – BE/NL

Industrieel veilinghuis Surplex veilt momenteel een 30-tal waardevolle houtbewerkingsmachines. De veiling bevat items van SCM,…

13 uur ago

FME over coalitieakkoord: ‘Stabiel beleid is nodig om de technologische industrie te behouden’

FME is blij dat er na zes maanden formeren een regeerakkoord ligt en dat een…

16 uur ago

Stevast techniek: ‘Positief verrast’

Stevast Techniek uit Beilen is voor de tweede keer aanwezig op Maakindustrie Expo. ‘Vorig jaar…

20 uur ago

Ontmoeten relaties en zoeken naar personeel

Maakindustrie Expo in Evenementenhal Hardenberg is een tweedaags event (15 en 16 mei) voor de…

20 uur ago

Consolidatie in metaalbewerking zet door

Metaalbewerkende bedrijven kregen de afgelopen jaren veel voor hun kiezen, denk aan aanhoudende personeelstekorten, hoge…

2 dagen ago

WBSO-steun leidt tot recordinvesteringen in innovatie

Nieuwe innovatieve technologie is het antwoord op uitdagingen op terreinen als veiligheid, zorg, verduurzaming en…

2 dagen ago