Lees hier alles over Starter

Omneo Systems zorgt voor schone hightech industrie

In februari van dit jaar beginnen Cees van Duijn, Dennis Meijer, Stefan Kuipers en Glenn van der Kop Omneo Systems. De start-up maakt een vliegende start. Een maand later betrekt het bedrijf een kantoor in het gebouw van Microlab op het Eindhovense Strijp-S. Voor onderzoek wordt daar ook een laboratoriumruimte gehuurd.

Meer...
In

Studenten helpen bedrijven

Als jongen was hij al bezig met productideeën. Zijn droom was ooit zelf een product op de markt te brengen. Door gebrek aan eigen middelen kwam het daar niet van, maar hij bedacht later een bedrijfsconcept waarmee hij anderen daarmee helpt.

Meer...
In

‘LinkedIn’ voor de maakindustrie

‘Doe één ding heel erg goed en richt je op één markt.’ Het is het beste advies dat Tonnis de Boer als directeur van Tradecloud andere starters in de maakindustrie uit eigen ervaring mee kan geven. Tradecloud is een platform waar inkopers in de maakindustrie samen kunnen werken met hun leveranciers op het gebied van orders, leveringen en forecasts.

Meer...
In

Peter Hiemstra van SenZ2 over zijn eerste draadloze radar

Hij studeerde Kunstmatige intelligentie aan de Rijksuniversiteit Groningen en belandde niet veel later bij TNO als innovatiemanager. In die hoedanigheid werkte Peter Hiemstra aan de ontwikkelingen van morgen, maar een paar jaar geleden, in 2015, begon het te kriebelen: hij wilde voor zichzelf beginnen. De 39-jarige Fries zag kansen in de wereld van radartjes en sensoren, een branche die hij de laatste jaren goed had leren kennen. Anno 2018 staat Hiemstra op het punt om de wereld te veroveren met zijn eigen draadloze radar voor niveaumeting.

Meer...
In

Technostarter Dave Rullens: ‘Met Ketenlink werd het serieus’

Dave Rullens nam na vijf jaar onder de vleugels van Van Uitert te hebben gewerkt in 2011 de stap naar zelfstandigheid. Nu, na zes jaar komt hij in een volgende fase en maakt hij met zijn bedrijf Webbing Solutions met het online platform KetenlinK de sprong naar een serieuze partij in ketenintegratie. Met Webbing Solutions houdt hij zich daarnaast bezig met het maken van webgebaseerde applicaties voor de maakindustrie als aanvulling op bedrijfssoftware zoals ERP.

Meer...
In