Lees hier alles over Oliebolleninterviews

Machinehandel Overmars groeit

Machinehandel Overmars is sterk in plaatwerk en niet-verspanende machines. Naast de grote voorraad plaatbewerkingsmachines van Baykal en Akyapak worden er om het assortiment compleet te maken, profielwalsen en verspanende machines getoond. Zelfs voor houtmachines kunnen klanten in de showroom in Warder terecht.

Meer...
In

Explosieve groei LWM Laserservice

LWM Metal krijgt een nieuwe naam: LWM Laserservice. Daarnaast opent het bedrijf een nieuwe vestiging in Wijchen, namelijk LWM Laserservice Gelderland. Het bedrijf breidt uit in zowel services als machines en diensten. De vestiging in Wijchen gaat zich toeleggen op het vlakbed- en buislaseren van aluminium, rvs en staal.

Meer...
In

IRSA Robotics ontwikkelt nieuwe lascel

In een wereld waar robots een steeds groter deel van de markt veroveren, staat innovatie nooit stil. Een gegeven dat ze in Brunssum wederom weten te bewijzen. Na 12 jaar actief in de weer te zijn met industriële robots, is het voor IRSA Robotics tijd om de wereld te veroveren met hun nieuwste vinding, de mobiele lascel.

Meer...
In

SafanDarley presenteert nieuwe Ergonomic kantpers

Een beter moment had SafanDarley niet kunnen kiezen voor de introductie van de nieuwe Ergonomic kantpers. In een viertal landen in vier weken tijd kon de machine voor het voetlicht worden gebracht. Eerst werd de machine op de Evolutiedagen in Lochem getoond en daarna volgden de Blechexpo in Stuttgart, Fabtech in Chicago en Tolexpo in Parijs. Op elk event is de nieuwe Ergonomic zeer goed ontvangen en zijn veel orders genoteerd.

Meer...
In

Merwestaal: een unieke combinatie in staal

‘Er is geen bedrijf van deze omvang dat naast handel ook bewerkingen als boren en snijden aanbiedt’, vertelt Ron Martens, manager van Merwestaal Moerdijk. De Merwestaal Groep bestaat uit drie bedrijven en combineert de staalhandel met bewerkingen als snijden en boren. De bedrijven Merwestaal Moerdijk, Merwestaal Op Maat en Merwestaal Metalworking zitten onder één dak en werken nauw samen.

Meer...
In

Renishaw zorgt voor toegepaste innovatie

Renishaw is een wereldwijd actief bedrijf, gespecialiseerd in meting, bewegingsbesturing, spectroscopie en precisiebewerking en sinds een aantal jaren ook in 3D-metaalprinten. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve producten waarmee aanzienlijk effectiever gewerkt kan worden. Van betere productierendementen en hogere productiekwaliteit tot gemaximaliseerde onderzoekscapaciteit en doeltreffende (medische procedures).

Meer...
In
Meer berichten