Internationale samenwerking Evergrande voor bevordering New Energy Vehicles


15 november 2019
China Evergrande Group heeft een topbijeenkomst gehouden in Guangzhou, de hoofdstad van de provincie Guangdong in Zuid-China. Op de bijeenkomst waren 206 toonaangevende bedrijven uit de auto-industrie aanwezig, inclusief 13 namen uit de top 500 bedrijven ter wereld uit landen zoals Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Spanje, Japan, enz.

Evergrande is van plan om de komende drie jaar in totaal 45 miljard yuan (ongeveer 6,42 miljard Amerikaanse dollar) te investeren in zijn nieuwe sector voor energievoertuigen (NEV). Volgens Hui Ka Yan, voorzitter van de raad van bestuur van Evergrande Group, zal het bedrijf tien productiecentra in China, Zweden en landen langs de nieuwe Zijderoute aanleggen en tegelijkertijd vijftien nieuwe automodellen ontwikkelen.

Het bedrijf zal naar verwachting zijn NEV Hengchi 1 in de eerste helft van volgend jaar uitbrengen. Het volledige assortiment producten van Hengchi zal vanaf 2021 worden geproduceerd.

Tijdens de bijeenkomst ondertekende Evergrande strategische samenwerkingsovereenkomsten met onder andere Bosch, Magna en ThyssenKrupp. Dit markeert de oprichting van een enorme toeleveringsketensysteem wereldwijd. Deelnemers zoals Stefan Pischinger, CEO van FEV Europe GmbH, Cosimo De Carlo, CEO van EDAG Engineering Group AG, en Silvio Pietro Angori, CEO van Pininfarina S.p.A hebben positief en met vertrouwen gereageerd op de toekomstige ontwikkelingen van de NEV's van Evergrande.

 
 
 
© Vraagenaanbod.nl