Stopa presenteert nieuw torenopslagsysteem op Blechexpo


28 oktober 2019
Stopa neemt dit jaar deel aan de internationale beurs voor plaatbewerking Blechexpo (5-8 november) onder het motto 'Next Level‘. Stopa presenteert het torenopslagsysteem, de Stopa Tower ECO Plus, waarmee het bedrijf de productgroep uitbreidt, live op de beurs.

Het nieuwe torenopslagsysteem biedt klanten een voordelig instapmodel met veel flexibiliteit, doordat het mogelijk is de toren uit te breiden met modules wanneer de behoefte aan opslagcapaciteit toeneemt. Zo kan een tweede opslageenheid of een extra pallettransporteur worden aangeschroefd.

De bedieningsconsole van de installatie is in de schakelkast geïntegreerd, hierdoor heeft de operator geen extra hardware nodig. Ook bereidt Stopa standaard de integratie van een magazijnbeheerprogramma voor, dat met het ERP-systeem van de gebruiker kan samenwerken.

Tijdens Blechexpo zal het Stopa-team ook informeren over andere opslagsystemen en over de autonoom rijdende Variocart. Deze kan interne transporten vrij verrijdbaar, zonder railgeleiding, uitvoeren, waardoor alle bewerkingsafdelingen aan elkaar geschakeld kunnen worden. Ook zal er aandacht zijn voor de Stopa app die automatisch storingen meldt.

Stopa is te vinden op de Blechexpo in hal 1, stand nummer 1306.

 
 
 
© Vraagenaanbod.nl