NIL Verbindingsweek gaat verder als Welding Week


Gorinchem, 15 oktober 2019
Tegelijkertijd met de Metavak vindt eens in de twee jaar de NIL Verbindingsweek plaats. Tijdens de laatste editie van de Metavak (8-10 oktober 2019) maakte organisator Easyfairs de nieuwe naam van de NIL Verbindingsweek bekend, namelijk Welding Week powered by NIL.

Dit werd bekend gemaakt tijdens de kick-off bijeenkomst voor exposanten op Next Level. Het tweejaarlijkse vakevent krijgt een bredere opzet dan NIL Verbindingsweek. Welding Week Nederland biedt niet alleen een volwaardig platform aan lastechniek, maar juist aan alle onderdelen van de verbindingstechniek. Het event zal gaan plaatsvinden op de nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem.

Het NIL gaat zich volledig focussen op de organisatie van het NIL/BIL lassymposium dat altijd tegelijk met Welding Week wordt gehouden. Met de lancering van Welding Week in Nederland breidt Easyfairs haar Europese portfolio uit. Zo vindt Welding Week ook eens in de vier jaar plaats in Antwerpen. Daar is de beurs een gevestigde titel en die ambitie spreekt Easyfairs ook uit voor Nederland.

 
 
 
© Vraagenaanbod.nl