Blokland Metaalbewerking vierde overname in twaalf maanden voor Dumaco


Montfoort, 15 mei 2019
Na overnames van Heurkens & Van Veluw, ReviconBarosta en VSMI breidt Dumaco het one-stop-shop aanbod nog verder uit met de overname van Blokland Metaalbewerking.

Met de overname wil Dumaco niet alleen zijn positie als marktleider verstevigen, maar ook zijn expertise en capaciteit op het gebied van verspaning vergroten. Blokland Metaalbewerking is een begrip als one-stop-shop specialist en daarnaast ook nog eens strategisch gelegen ten opzichte van andere Dumaco vestigingen. Blokland bestaat al meer dan vijftig jaar, in 2019 heeft het bedrijf het machinepark nog flink uitgebreid.

One-stop-shop aanbod compleet

'Blokland Metaalbewerking is een mooi bedrijf met een perfecte reputatie in de markt,' zegt Tom Sanders, CEO van Dumaco. 'De plaatwerkproductiemogelijkheden sluiten aan op de al aanwezige capaciteit van Dumaco en wij verstevigen daarmee onze positie als de markleider op het gebied van plaatbewerking. Door de enorme expertise van Blokland Metaalbewerking op het gebied van verspanen, maken we daarnaast ook ons one-stop-shop aanbod compleet, onze klanten hebben nu één aanspreekpunt voor alle bewerkingen en wij kunnen nog verder in de keten van onze opdrachtgevers integreren.'

De huidige directie van Blokland Metaalbewerking wil graag snel de volgende stap zetten. Zij kijken ernaar uit om samen te gaan werken met de andere Dumaco vestigingen. 'Huidige Dumaco klanten gaan profiteren van een completer aanbod aan bewerkingen waardoor we in staat zijn de dienstverlening van de gehele Dumaco groep naar een hoger niveau te tillen', zegt Edwin Voermans, directeur Blokland Metaalbewerking.

Na de overname van Blokland Metaalbewerking werken er bij Dumaco vanuit zeven locaties in Nederland ruim 700 fte. Dumaco levert onderdelen, samengestelde onderdelen en sub-assemblees aan een aantal strategisch gekozen markten.
 
 
 
© Vraagenaanbod.nl