Otolift Trapliften wint Metaalunie Smart Manufacturing Award 2019


Utrecht, 14 maart 2019
Koninklijke Otolift Trapliften heeft woensdagavond de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2019 gewonnen. Het bedrijf uit Bergambacht mocht tijdens de tweede Avond van de Maakindustrie in Jaarbeurs Utrecht, de award in ontvangst nemen uit handen van Metaalunievoorzitter Fried Kaanen.

Het MKB-metaalbedrijf heeft zich volgens de jury onderscheiden doordat het bedrijf het ondernemend vermogen van de medewerkers in het bedrijf stimuleert, wat zorgt voor toegevoegde waarde naar de klant en medewerker toe. Otolift heeft een eigen ontwikkelafdeling die op maat eigen software heeft geschreven en ontwikkeld voor de procesbesturing. 

 

'Koninklijke Otolift Trapliften bv is internationaal actief als ontwikkelaar, producent & installateur van trapliften. Er is van maatwerk naar een modulair product overgestapt. Innovatie vinden we terug in alle fases van het bedrijfsproces. Naast product en procesinnovatie zet het bedrijf sterk in op organisatorische sociale innovatie.' Met deze woorden omschreef juryvoorzitter Anita Van Gils het bedrijf.

 

Otolift Trapliften ontving naast de award een cheque ter waarde van € 5.000, -. De andere twee genomineerde bedrijven waren GSE bv uit Brummen en Vanmac bv uit Amersfoort.

 

www.metaalunie.nl/Metaalunie

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
© Vraagenaanbod.nl