Demodag en powershop bij Koster Werkplaatstechniek


Steenwijk, 8 december 2016
Snijgereedschap, elektrisch en pneumatisch gereedschap, op 13 januari is het allemaal te zien tijdens de demodag van Koster Werkplaatstechniek in Steenwijk. Wat daarbij in de showroom extra aandacht krijgt? De onlangs geopende powershop van Mafell, de eerste in Nederland.

Vijf gereedschapsmerken voor de houtverwerkende industrie staan centraal op de demodag van Koster Werkplaatstechniek. Allereerst Lamello en Stanley. Daarnaast HMB en Milwaukee. 'Eind oktober hadden we bovendien het voorrecht om in onze showroom de eerste Nederlandse shop-in-shop van Mafell te mogen openen', vertelt oprichter Jan René Koster van het bedrijf trots. 'Zelfs in Duitsland zijn er maar twee van deze powershops.' Daarom staan op 13 januari ook doorlopende demo's van dit merk op het programma aan de Lange baan 27b in Steenwijk.

 

Volop feeststemming

De demodag voelt als een feestje. 'Mede door de powershop hebben we de hele showroom vernieuwd; klussen- en bouwbedrijven vinden zo makkelijker wat ze zoeken. Verder bestaan we in januari precies 13 jaar. Daar sluit de demodag op de 13e mooi bij aan.'

 

Tot slot vieren Koster en compagnon Emile de Boer ook dat ze onlangs voor de tweede keer de FD Gazellen Award wonnen, vanwege de snelle groei van het bedrijf. Belangstellenden zijn op de demodag welkom tussen 13.00 en 21.00 uur.

 
 
 
© Vraagenaanbod.nl