Dormac krijgt dealerschap van Litz Hitech


De Goorn , 27 januari 2016
Machineleverancier Dormac CNC Solutions heeft het dealerschap van Litz Hitech verworven. Deze Taiwanese fabrikant van high-tech verspanende machines heeft jaren voor diverse bekende machinemerken gewerkt en sinds enkele jaren produceren ze ook onder hun eigen naam machines.

Met de expertise en know-how die ze bezitten geeft Litz de juiste technische invulling voor de beste machine prestatie. Het programma bestaat uit horizontale en verticale bewerkingscentra en boor-/tapcentra. Kenmerkend voor het programma is de hoge machinestabiliteit en toepassing van hoogwaardige componenten voor aandrijving, geleidingen, besturing en sensoring.

 

Vijfassige bewerkingscentra

 Met het dealerschap van Litz HiTech kan Dormac nu ook voldoen aan de vraag naar vijfassige bewerkingscentra met grotere tafelafmetingen. Bedrijfsleider Huib Wennekes van Dormac: ‘Litz HiTech heeft ondermeer het vijfassig simultaan bewerkingscentrum LU-800, met een 800 mm tafel, in haar programma. Daarmee hebben we een prima antwoord op de vraag uit de markt naar vijfassig simultaan bewerken voor grotere diameters. Op de TechniShow zullen we deze machine dan ook als primeur laten zien.'

 

Dormac CNC Solutions staat op de TechniShow 2016 in hal 12, stand A086.

 

 

 

 
 
 
© Vraagenaanbod.nl