Gielissen genomineerd voor allround Beste Leerbedrijf 2013


Eindhoven, 20 januari 2014
Gielissen Interiors & Exhibitions in Eindhoven is genomineerd voor de verkiezing allround Beste Leerbedrijf. Deze nationale en sectoroverstijgende verkiezing is uitgeschreven door het ministerie van OCW. Op 14 april 2014 wordt de winnaar in Bleiswijk bekend gemaakt.

De jury's voor de Prijs Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider hebben tijdens het juryberaad uit alle voordrachten de zes genomineerden gekozen die meedingen naar de titel Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider van 2013.

 

Gielissen werd eerder uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing Beste Leerbedrijf in de hout- en meubelsector, omdat het bedrijf opleiden hoog in het vaandel heeft staan. Bij Gielissen worden de mbo'ers in opleiding niet voor niets trainees genoemd. Kenniscentrum SH&M heeft het leerbedrijf vervolgens voorgedragen voor de nationale verkiezing. Gielissen gaat in deze competitie de strijd aan met FrieslandCampina Domo in Borculo en Hotel Greenside in De Koog-Texel.

 

De door Kenniscentrum SH&M voorgedragen praktijkopleider Peter Oostdam van Intos Interieurmakers uit Haarlem behoort niet tot de genomineerden in de verkiezing allround Beste Praktijkopleider.

 
 
 
© Vraagenaanbod.nl