zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Orfa Visser - Apparatenbouw


26 mei 2011

Apparatenbouw

Apparatenbouw is één van de 5 activiteiten van Orfa Visser, waar zowel in serie als enkel stuks een grote verscheidenheid aan producten ten behoeve van de leiding- en apparatenbouw vervaardigd wordt. Vaak gaat het om klantspecifieke producten, zoals bijvoorbeeld gas- en oliebranders, maar ook complete prefab gasregelstations. 

 Hoe werkt het?

Binnen de organisatie van Orfa Visser vervult de klant een centrale rol. Van offerte tot het uiteindelijke product wordt intensief contact onderhouden met de klant. Een klantgerichte bedrijfsorganisatie betekent dat kwaliteit en planning de hoogste prioriteit hebben.
Door ervaring in projecten wordt steeds met u meegedacht als het gaat om materiaal-keuze, wijze van afwerking, juiste finish, juiste kleur, alsmede de plaats en wijze van monteren. Naast nieuwbouw zijn wij ook in staat om met u probleemoplossend mee te denken als het gaat om uit te voeren reparaties en aanpassingen aan bestaande leidingsystemen.

Gecertificeerd lassen
Bij Orfa Visser worden onder andere de volgende lastechnieken gebruikt ten behoeve van de apparatenbouw: Mig/mag-lassen, tig-lassen en puntlassen. Doordat Orfa Visser al deze lastechnieken beheerst kunnen wij complexe producten samenstellen en de complete afwerkingen van de producten verzorgen. De laswerkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde lassers. Orfa Visser borgt de laskwaliteit door Lasmethode Kwalificaties (LMK) met de daarbij behorende Laskwalificaties (LK) voor haar lassers. U kunt de lasspecialisten van Orfa Visser met hun jarenlange ervaring in uiteenlopende lasklussen uw lassamenstelling met een gerust hart toevertrouwen. Of het gaat om het lassen van staal, aluminium, rvs, koper of messing, wij maken het.


De volgende bewerkingen kunnen wij in eigen huis voor u verzorgen:
Forceren, dieptrekken, flenswalsen, lassen, walsen, stampen, kanten, draaien, frezen, boren, tappen, ponsen, knippen, lasersnijden, rondsnijden, voren, persen, schuren tot k240 en assembleren.

In samenspraak met onze partners kunnen wij o.a. voor u verzorgen:
Coaten, verzinken, stralen, slijpen/polijsten, anodiseren, parelen, 3D-lasersnijden en het transport

 

 

 Machines  
  Lassen van flensdelen

 Lassen van flensdelen

Skid voor gasregelstation

Skid voor gasregelstation

 Voet laadarm

Voet laadarm

 Lasrobot in cabine

Lasrobot in cabine

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts