zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Orfa Visser - Lassen


26 mei 2011

Lassen


Lassen is één van de 5 activiteiten van Orfa Visser, waarbij onder andere de volgende lastechnieken gebruikt worden: Mig/mag-lassen, tig-lassen en puntlassen. Doordat Orfa Visser o.a. al deze lastechnieken beheerst kunnen wij complexe producten samenstellen en de complete afwerkingen van de producten verzorgen. 
Hoe werkt het?

De laswerkzaamheden bij Orfa Visser worden uitgevoerd door gecertificeerde lassers. Hierbij willen wij ons zodanig specialiseren en onderscheiden door het hanteren van de NEN en ASME IX norm. Wij beschikken zowel voor het handlassen alsmede het geautomatiseerd lassen over deze certificeringen en gebruiken deze als handleiding bij het besturen/beheersen van het lasproces. Tevens is Orfa Visser gecertificeerd door SLV. Deze certificering geeft ons de mogelijkheid om samenstellingen te mogen lassen voor bijvoorbeeld de Duitse spoorwegen. Orfa Visser borgt de laskwaliteit door Lasmethode Kwalificaties (LMK) met de daarbij behorende Laskwalificaties (LK) voor haar lassers.
U kunt de lasspecialisten van Orfa Visser met hun jarenlange ervaringen in uiteenlopende lasklussen uw lassamenstelling met een gerust hart toevertrouwen.
Of het gaat om het lassen van staal, aluminium, rvs, koper of messing, wij maken het.

Geautomatiseerd lassen
Alhoewel niets zo flexibel is als de traditionele lasmethode, biedt geautomatiseerd lassen voldoende flexibiliteit om kleine partijen met een terugkerend patroon te lassen.
De grote voordelen kunnen gevonden worden in de hoge consistentie van de laskwaliteit en bij seriematig laswerk kan er vaak een prijsreductie behaald worden. Een juiste lasmal is doorslaggevend om de laskwaliteit te waarborgen. In een 3D weergave wordt het te lassen product op het scherm getoond. De lasmal wordt er vervolgens omheen gecreëerd.
Door de inzet van de lasersnijtechniek kunnen snel op te bouwen lasmallen samengesteld worden. De producten die door middel van robotlassen gemaakt worden zijn zeer divers.

Orfa Visser beschikt over meerdere lasrobots om flexibel te kunnen inspelen op de wensen van haar opdrachtgevers. Wij merken dat steeds meer producten zich prima lenen voor geautomatiseerd lassen. Lasersnijden en geautomatiseerd cnc-kanten zijn ideale voorbewerkingen voor het robotlassen en worden veelvuldig toegepast bij het produceren van complexe producten.


De volgende bewerkingen kunnen wij in eigen huis voor u verzorgen:
Forceren, dieptrekken, flenswalsen, lassen, walsen, stampen, kanten, draaien, frezen, boren, tappen, ponsen, knippen, lasersnijden, rondsnijden, voren, persen, schuren tot k240 en assembleren.

In samenspraak met onze partners kunnen wij o.a. voor u verzorgen:
Coaten, verzinken, stralen, slijpen/polijsten, anodiseren, parelen, 3D-lasersnijden en het transport

 

 

 Producten  
 
Brandermond

   Brandermond

 

Zuigbuis

 

Zuigbuis

Opvangbak
Opvangbak

 

Mestverkruimelaar

Mestverkuimelaar

 Verdeelstation

Verdeelstation

 

Haard

Gelhaard

 MACHINES  
Lasrobot in cabine

 Lasrobot in cabine

Lassen van flensdelen

Lassen van flensdelen

         Gerobotiseerd lassen

Gerobotiseerd lassen

 

Kantbank met robot
Kantbank met robot

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts