zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

EuroBlech 2010: Canline specialist in magnetisch transport


Eersel, 20 oktober 2010
Canline is specialist in de (magnetische) beheersing van het transport van staalbevattende producten. Frans Augustijn, algemeen directeur van Canline, vertelt, aan de vooravond van de vakbeurs voor plaatbewerking EuroBlech, dat zijn bedrijf de brede range van handling van alle stalen producten beheerst.

‘We beheersen het vak om met magnetische technologie vele handlings- en transportproblemen tot een goed einde te brengen. Een sterke positie hebben we in met name de blikverpakkingsindustrie. Wereldwijd marcheren miljoenen blikken dagelijks over de door Canline geïnstalleerde bliklijnen.' Volgens Augustijn is het de kunst om producten op tijd goed vast te houden en tijdig goed los te laten.

 

Transport

Andere toepassingen van de magneetcomponenten van Canline zijn te vinden in de automobielindustrie, bakkerijen, scheepsbouw, staalindustrie, afvalscheiding en algemene machinebouw. Augustijn: ‘Op elk handlingsprobleem past een magnetisch dekseltje.'

 

Magneetvloer

Directe mogelijkheden ziet Canline in diverse industrieën. Zo is bekend dat met name in het wegvervoer diverse transporteurs worstelen met het vastzetten van hun ladingen en de extra eisen die onder andere de Duitse autoriteiten hieraan stellen. Hier zoekt Canline de oplossing in een magneetvloer. Hiermee biedt het bedrijf een praktische oplossing voor een probleem waar spanbanden en andere conventionele technieken niet voldoende zijn.


Canline staat op de EuroBlech in hal 16, stand F04.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts