zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

RHTC introduceert bandzaagmachines op EuroBlech 2010


Schaijk, 20 oktober 2010
RHTC presenteert op de wereldbeurs voor plaatbewerking EuroBlech een blauwdruk van zijn leveringsprogramma persen, profielwalsen, magnetische zetbanken, heftafels en bandzagen. De bandzagen zijn compleet nieuw in het programma van RHTC en zullen voor het eerst worden geëxposeerd op de EuroBlech.

RHTC uit Schaijk is een relatief onbekende speler in de plaatbewerking. Dat is niet zo gek want deze leverancier van plaatbewerkingsmachines zet het grootse deel van zijn machines af in het buitenland. Meer dan 90 procent is export. Export is een groot woord, want geen enkele machine wordt in Nederland geproduceerd. RHTC laat namelijk al zijn machines exclusief in het buitenland onder eigen merk fabriceren.

 

Polen, Azië, Turkije

De persen, profielwalsen en magnetische zetbanken worden in opdracht van RHTC in Polen gemaakt. Van daaruit worden ze wereldwijd uitgeleverd zonder tussenstop in Schaijk. De heftafels worden in Azië geproduceerd en de bandzagen in Turkije. Al deze machines vinden hun weg over de hele wereld. RHTC heeft in 35 landen importeurs en heeft daardoor bijna een wereldwijde dekking. ‘Alleen Zuid-Amerika ontbreekt', aldus Rob Huberts, directeur-eigenaar van RHTC.


De hydraulische Profi-persen worden geleverd in de volgende standaard te leveren perskrachten: 15, 30, 60, 100, 160 en 200 ton. Deze persen kunnen zowel motorisch als met de hand worden bediend en met een vaste of verplaatsbare cilinder met één of met twee snelheden en tot slot met een drukregelaar.

 

‘Indien gewenst maken we ook persen op klantenspecificatie. Zo hebben we onlangs nog een 300 tons pers geleverd en een 100 tons van 2 meter breed', zegt Huberts. Ook staat RHTC er met zijn profielbuigmachines. ‘In Hannover zullen de meest verkochte types SR 130 en 148 zeker niet ontbreken', aldus Huberts. ‘Nieuw in ons programma is de magnetische zetbank waarmee je zelfs vierkant of rond kunt buigen.' Zie ook de film op www.rhtc.nl.

 

Bandzaagmachines

Tot slot presenteert de producent een compleet nieuw programma bandzaagmachines, met diameters van 230 tot 1.100 mm dubbelkoloms.


RHTC staat op EuroBlech in hal 12, stand F38.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts