zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Goudsmit presenteert nieuw magnetisch hefsysteem op EuroBlech


Waalre, 18 oktober 2010
Waalre Goudsmit Magnetic Systems toont op EuroBlech de opnieuw ontworpen MagVacu Combigripper. Dit is een conventioneel vacuüm hefsysteem met magneetkracht dat de kleefkracht verdubbelt en maakt dat robots sneller kunnen bewegen.

Het vacuüm hefsysteem versnelt de handelingssnelheid van de robot en verkort de productietijd. Gevolg is tijdwinst tijdens het productieproces in onder andere de automotive- en metaalindustrie.

Het systeem hanteert platen uit (geperforeerd) staal, aluminium of rvs tot een dikte van 12 mm. Omstellen voor verschillende producten is niet nodig, waardoor meer soorten producten op onbemande machines te hanteren zijn.

 

Vacuüm en magneetkracht

Bovendien is dit geïntegreerde systeem twee maal krachtiger en veiliger in vergelijking tot conventionele vacuümsystemen. De magneet trekt de staalplaat op de vacuüm zuignap waardoor deze rondom netjes aanligt. Er kan zo geen vacuüm weglekken langs de rand van de zuignap, wat bij het conventioneel vacuüm heffen van ruwere platen wel vaak het geval was.

 

De combinatie van vacuümtechniek en magneetkracht maakt bovendien dat platen met dubbele kracht en twee maal zo veilig te hanteren zijn, terwijl zowel staal alsook aluminium en rvs zonder omstellen door middel van één systeem te handelen zijn.

 

 

Goudsmit Magnetic Systems staat op EuroBlech in hal 12, stand B74.
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts