zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Wila breekt door met ICT en New Standard


Lochem, 20 oktober 2010
Wila heeft met de zogeheten ICT-gestuurde kantpersproductiviteit een primeur op de EuroBlech, de wereldbeurs voor plaatbewerking. Deze innovatie is tot stand gekomen in samenwerking met Trumpf.

In het Wila Press Brake Productivity Center zal deze noviteit zijn première beleven. Tevens worden de technische en economische voordelen van New Standard gereedschapssystemen uit de doeken gedaan.

 

Kantperstechnologie

Wila lanceert in Hannover een ICT-primeur, die volgens het Lochemse bedrijf de toekomst van kantperstechnologie in een nieuw perspectief plaatst. Deze innovatieve ontwikkeling biedt een scala van nieuwe mogelijkheden om nog efficiënter in te kunnen spelen op de vraag uit de markt. Tevens wordt hiermee een sprong gemaakt in de mogelijkheden van procesbeheersing.


Door het gebruik van ICT-technologie in zowel klemming als gereedschap ontstaat er een geringere kans op fouten en is onbemand produceren van kleine series mogelijk. Door de overdracht van informatie tussen gereedschap en klemming wordt de kantpers optimaal aangestuurd.

 

New Standard Pro

Met de New Standard productlijnen speelt Wila in op elke specifieke vraag. Omdat niet elke buigtoepassing state of the art materiaal vereist, ontwikkelde Wila New Standard Pro. Dit nieuwe assortiment gereedschappen en accessoires richt zich op buigtoepassingen die geen extreme eisen stellen, maar waar maatwerk en productiviteit wel prioriteit hebben. New Standard Pro leent zich voor zeer uiteenlopende applicaties.

 

New Standard Premium

New Standard Pro is rechtstreeks afgeleid van New Standard Premium, het internationale paradepaardje in kantpersgereedschap. In Hannover demonstreert Wila de mogelijkheden van deze synthese van technologie, prestaties en productiviteit.

 

In het Wila Press Brake Productivity Center verzorgt Wila daarnaast live productdemonstraties over de laatste ontwikkelingen in klemmingen, gereedschappen en bombeersystemen. Verder worden de verschillen tussen de productlijnen New Standard Premium en New Standard Pro belicht.

Snelwissel wedstrijd

In Hannover stelt Wila de beursbezoekers weer in de gelegenheid deel te nemen aan de ‘Wila Snelwissel Wedstrijd'. Elke dag is er een winnaaar, die een iPod ontvangt.


Wila staat op EuroBlech in hal 11, stand B37.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts