zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Cellro introduceert formule voor manloos verspanen


Ede, 26 oktober 2009
Cellro, bouwer van automatiseringssystemen voor de verspanende productie, introduceert onder de naam Cellro-Series een nieuwe formule om snel tot optimale systemen voor manloze productie te komen.

Daarbij wordt de oorspronkelijke benadering - standaardautomatisering op maat - intact gelaten maar in de uitwerking gewijzigd, waardoor optimale oplossingen sneller en goedkoper worden samengesteld en gebouwd.

 

Sneller verspanen

Met de Cellro-Series formule kunnen projecten aanzienlijk sneller dan voorheen worden gerealiseerd. Vanuit het voorliggende probleem wordt een snelle keuze gemaakt uit de zes basisvormen die met modules kan worden samengesteld tot een complete cel. Die zes basisvormen zijn de ‘Ronde cel', de ‘Skid', de ‘Toploader', de ‘Track' de ‘Compact ' en de ‘Loadmaster'. Met deze zes configuraties kan Cellro thans voor het gehele werkstukbereik van 3 tot 2.000 kg automatisering van de verspanende bewerkingen aanbieden op basis van gestandaardiseerde modulen.

 

Met de ervaring die Cellro inmiddels heeft opgebouwd kan men snel, afhankelijk van de pallet- en productgrootte, het aantal te automatiseren machines, een basisconfiguratie kiezen: Ronde cel, Toploader of een ander systeem. Het werkstukgewicht en de benodigde capaciteit bepalen vervolgens binnen deze hoofdgroep de bouwgrootte. De opties volgen daarna rechtstreeks uit de klantenwensen: de te automatiseren handelingen (beladen, bewerken), wel of geen grijperwisselaar enz. Ten slotte blijft een klein deel van de installatie ‘customized'.

 

Het Cellro-Series concept vormt een nieuwe stap in de evolutie van de onderneming, die inmiddels ook al vergaande stappen heeft gezet naar de internationale markt. In het nieuwe democentrum van Cellro te Ede staat vanaf begin november een groot deel van het Cellro-Series programma permanent opgesteld.

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts