zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Sanlis en Wennink Machines bundelen krachten


Hoogvliet/ Barendrecht, 13 oktober 2009
Machine-importeur Wennink Machines uit Barendrecht en installatiebedrijf Sanlis werken sinds kort intensief samen op het gebied van de import, de installatie, het testen en het onderhoud van gereedschapmachines.

Wennink Machines is enkele maanden geleden opgericht als importeur voor de Benelux van de ponsnibbelmachine van het Zweedse fabrikaat Pullmax en verzorgt daarnaast de verkoop in de Benelux van de lasersnijmachines van Cincinnati (VS), die worden geïmporteerd door Sanlis . Ook onderdelen en gereedschappen behoren tot het leveringsprogramma.

 

De oprichter van de onderneming, Raymond Wennink, heeft ruim 23 jaar ervaring in de verkoop en service van diverse merken plaatbewerkingsmachines. Advies, begeleiding en after sales maken dan ook integraal deel uit van de verkoopstrategie.

 

Sanlis is gespecialiseerd in de service en after sales van onder andere Rofin-sinar, Fanuc, electrox , Cincinnati, Raskin, Nisshinbo en Pullmax. De onderneming beschikt over modern ingerichte werkplaatsen en testruimten alsmede over alle voorzieningen voor proefopstellingen en simulaties. Daarnaast omvat de dienstverlening maatwerk in de machinebouw, projectleiding en mechanische en elektrische engineering.

 

De samenwerking tussen Sanlis en Wennink resulteert in een grote mate van synergie tussen de beide ondernemingen, waarbij Sanlis vooral zijn ervaring op het gebied van de installatie van machines en onderhoud inbrengt, en Wennink zijn kennis op het gebied van verkoop van plaatbewerkingmachines. Beide bedrijven hebben inmiddels diverse projecten in gezamenlijkheid uitgevoerd, waaronder de recente levering van een Cincinnati CL-840 lasersnijmachine aan Fri-Jado te Etten-Leur.

Sanlis en Wennink Machines bundelen krachten'
Maarten Ham, directeur van Sanlis (links) en Raymond Wennink bij de recent aan Fri-Jado geleverde CL-840 lasersnijmachine van Cincinnati.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts