zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

ROVC richt pompenpracticum in voor systeemkennis, pompselectie en onderhoud


Ede, 5 mei 2009
Ter ondersteuning van de reeds bestaande cursussen in de pomptechniek, heeft ROVC onlangs de beschikking gekregen over een uniek pompenpracticum. Hiermee biedt dit opleidingsinstituut alle mogelijkheden om cursisten niet alleen te scholen, maar ze tevens zeer uiteenlopende praktische vaardigheden in het werken met pompen bij te brengen.

Het in Ede gerealiseerde practicum is bestemd voor verschillende doelgroepen en richt zich met name op aspecten als systeemkennis, pompselectie en onderhoud. Het betreft hier het meest veelzijdige practicum op dit terrein dat er momenteel in ons land bestaat. Volgens het opleidingscentrum is het een perfecte aanvulling op de huidige een- en driedaagse cursussen die ROVC reeds op het vakgebied pompen verzorgt. Gedoeld wordt op een tweetal opleidingen, te weten ‘Centrifugaalpompen: storingsdiagnose en onderhoud' en ‘Pomptechniek, de juiste pomp voor uw systeem'. Beide cursussen mochten zich de afgelopen jaren in een grote belangstelling verheugen.

 

Forse investering

Het Edese opleidingsinstituut heeft fors in de nieuwe practicumfaciliteiten geïnvesteerd. In een speciaal voor dit doel ingerichte ruimte zijn tal van losse centrifugaalpompen opgesteld, zodat direct met alle denkbare typen en modellen kennis kan worden gemaakt. De cursisten hebben daarbij de beschikking over een aantal goed geoutilleerde werkbanken, die volledig zijn toegerust voor het verrichten van alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts