zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

EuroBlech kan van start


20 oktober 2008
De plaatbewerkingsbeurs EuroBlech beleeft straks zijn 20ste editie. De beurs is helemaal vol, dus kan het plaatbewerkingsfeest zo langzamerhand beginnen. Nog wel wachten tot morgen 21 oktober voordat u afreist naar Hannover. De beurs duurt tot en met 25 oktober.

1.495 Exposanten van over de gehele wereld exposeren dan hun machines dan wel diensten op het gebied van plaatbewerking. Nederland is met 41 bedrijven een van de grootste buitenlandse deelnemers.Met een netto oppervlak van 87.000 vierkante meter is de EuroBlech volledig volgeboekt en dat is voor het eerst ooit, in het bestaan van deze vakbeurs. De exposanten beslaan 8 hallen van het Hannover beursterrein, dat overigens ruim 27 hallen omvat. (de andere hallen worden in die periode ingenomen door diverse evenementen waaronder het lijfstijlevenement Infa. met de inkoopbeurs Christmas - zie www.messe.de ).

Op alle gebieden zit EuroBlech fors in de lift: qua exposanten is de groei 14 procent ten opzichte van de vorige editie in 2006; het aantal exposanten groeide met 6 procent en het percentage exposanten van buiten Duitsland bedraagt nu 44 procent. Na Duitsland is Italië het best vertegenwoordigd, gevolgd door Nederland met 41 deelnemers, Spanje, Oostenrijk en Turkije.

 

Download onze EuroBlech Special (12 MB - 16 pagina's):

 EuroBLech-Special-2008-VenA.

 

   

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts