zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Bemet seminar geeft inzicht in bedrijfsproces


1 oktober 2008
VEENENDAAL - Productiebedrijven hebben inzicht in het bedrijfsproces nodig om de productiviteit van de organisatie te verbeteren. Hoe krijgen ze met één druk op de knop dat inzicht? Het antwoord op deze vraag staat centraal tijdens een seminar, dat Bemet International uit Veenendaal organiseert op dinsdag 28 oktober 2008 van 15:00 tot 19:00 uur.

 Tijdens dit seminar leren de deelnemers hoe ze managementrapporten kunnen maken op basis van informatie, dat is ingevoerd in een ERP-systeem. Uitgangspunt daarbij is het ERP-pakket Plan-de-CAMpagne (zie afbeelding) en het managementrapportagesysteem Management Cockpit. Met één druk op de knop kunnen overzichten worden gemaakt met waardevolle informatie over onder andere resultaten, omzetontwikkelingen, onderhanden werk, kwaliteit en levertijden.

Het is de tweede keer dat Bemet dit jaar het seminar organiseert. Bij het vorige seminar bleek dat er veel interesse is in dit onderwerp. Vandaar dat het seminar wordt herhaald. Iedereen die beter inzicht wil krijgen in het bedrijfsproces, kan zich inschrijven voor dit gratis seminar op de website van Bemet .

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts