zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Pakos kiest opnieuw voor MTE bedfreesmachine


Maasbree, 9 mei 2008
De regionale toeleverancier Pakos uit Drachten heeft via importeur Promas geïnvesteerd in een BF-3200 bedfreesmachine van het Spaanse fabricaat MTE. Deze keuze is mede ingegeven door de goede ervaringen van Pakos met een eerder aangeschafte bedfrezer van dit merk.

Pakos richt zich op het gespecialiseerd verspaningswerk van grotere producten in enkelstuks- of kleinseriewerk. De uitbreiding van het bestaande machinepark met een tweede bedfrezer komt voort uit de wens om grotere, soms complexe werkstukken op een efficiënte wijze te bewerken. Dat houdt onder andere de onbemande productie in van complexe werkstukken met redelijk lange cyclustijden.

 

Met de nieuwe MTE machine is dit mogelijk door de universele freeskop die over twee vlakken gepositioneerd kan worden in stapjes van 2,5 graden en de automatische gereedschapwisseling vanuit een magazijn met 24 posities. Daardoor is complexe vierzijdige bewerking mogelijk. De freeskop maakt maximaal 3.000 toeren, het vermogen aan de spil bedraagt 30 kW, het koppel 1.460 Nm. Het werkbereik van de machine is 3 x 1 x 1 meter.

 

Promas

 


 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts