zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Verkoop gebruikte machines blijft stijgen


1 januari 1970
KARLSRUHE - De verkoop van gebruikte machines maakt dankzij de aanhoudende groei in opkomende economieën een gezonde expansie door. Het prijsniveau vertoont nog steeds een stijgende lijn. Naast het voormalige Oostblok en de Sovjetrepublieken is er ook uit India, Iran, Pakistan en Zuid-Amerika een sterke stijging van de vraag naar goede gebruikte machines. De grootste beurs voor gebruikte machines, Resale, die van 23 tot en met vrijdag 25 april plaatsvindt in het beurscomplex van Karlsruhe, sluit naadloos aan bij deze ontwikkeling.

Resale heeft zich in slechts tien jaar tijd ontwikkeld tot 's werelds grootste handelsbeurs voor gebruikte machines en technische bedrijfsuitrustingen. De ruim vijfhonderd exposanten met een gezamenlijk aanbod van 160 duizend gebruikte machines verwachten circa tienduizend vakbezoekers uit zo'n 110 landen. Nederland is volgende week vertegenwoordigd met vijftien stands, waaronder één van de Koninklijke Metaalunie branchegroep DUMA (Dutch Used Machinery Association). Deze branchevereniging verenigt ruim twintig bedrijven die zich richten op handel in en remarketing van gebruikte machines en technische bedrijfsmiddelen.
De beurs Resale onderscheidt zich van andere occasionbeurzen door het diverse aanbod. Van een gebruikt CNC-bewerkingscentrum, kunststofverwerkende machines, verpakkingsmachines en landbouwwerktuigen tot aan industrierobots: het is allemaal terug te vinden in Karlsruhe. Daarnaast zijn er ook generatoren, heftrucks en bouwmachines te koop.

Meer over dit onderwerp in nummer 17 van Vraag en Aanbod.

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts