zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Drukte door coronacrisis


Veen, 23 maart 2020
Sommige productiebedrijven moeten het werk noodgedwongen stilleggen en werknemers naar huis sturen, maar er zijn ook bedrijven die dankzij de coronacrisis het juist extra druk hebben gekregen. Een van die bedrijven is Vos Kunststoffen.

Het bedrijf uit Veen verkoopt beschermkappen van plexiglas bestemd voor kassa's loketten of balies. Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft Vos Kunststoffen de vraag naar het product flink zien stijgen. Het bedrijf levert maatwerk, waarbij de plaat (plexiglas of polycarbonaat) een supermarktmedewerker vanaf drie kanten beschermd. In Veen zijn inmiddels al meerdere platen geplaatst in de plaatselijke supermarkten.

'De orders komen vanuit alle hoeken van ons land binnen en zelfs vanuit België. Om aan al deze vraag te kunnen voldoen, hebben we zelfs een wagen naar de leverancier gestuurd om vier pallets op te halen, met daarin vier ton aan platen die goed zijn voor 900 schermen. Gezien het aantal bestellingen, zullen we nog vaker moeten uitrijden. Alles voor de bescherming van de Nederlandse bevolking', aldus Vos Kunststoffen.

Aan het Brabants Dagblad vertelde Arnaud Vos de komend drie tot vier weken al volgeboekt te zijn, met de verwachting dat dit de komende twee maanden zo doorgaat. Tot nu toe zijn de orders nog goed te verwerken, er is genoeg voorraad. Wanneer een order van 1500 platen voor Lidl België doorgaat zal het echter nachtwerk worden.

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts