zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Flatfield overgenomen door NCAB Group


Tiel, 18 maart 2020
Flatfield Multiprint uit Tiel is overgenomen door de Zweedse NCAB Group. NCAB Group verwerft 100% van de aandelen van Flatfield. De overname zou rond de zeventien miljoen euro hebben gekost.

Het Gelderse Flatfield levert printplaten aan de auto-industrie en electronicafabrikanten in Duitsland en de Benelux. Deze platen koopt het bedrijf in bij Chinese fabrikanten. Idgar van Kippersluis, managing partner van Standard Investment (de verkopende partij), vertelt aan het FD dat leveringen vanuit China weer op gang komen en dat Flatfield een grote voorraad had, waardoor er vooralsnog geen problemen zijn.

De Zweedse NCAB Group is leverancier van printplaten aan onder andere de medische industrie, spoorwegen en ruimtevaart en defensie. Het bedrijf heeft zelf ook fabrieken in China. Naast China en Zweden heeft het bedrijf onder andere vestigingen in de BS, de Benelux, Italië, Spanje, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

'Aangezien de markt voor de levering van printplaten zich blijft ontwikkelen, is dit een uitstekend moment om de volgende stap te zetten', zegt Arjan Sinoo, managing director bij Flatfield. 'De belangrijkste voordelen die de fusie met NCAB Group oplevert, is de toegang tot hun uitgebreide netwerk van productielocaties in China en tot hun overige, wereldwijde faciliteiten.'

Ook voor NCAB Group zijn er voordelen, zo vertelt CEO Hans Stahl: 'Dit maakt ons de onbetwiste nummer één PCB-leverancier in de Benelux. Ook zal het onze positie in Duitsland verstevigen doordat we beter in staat zullen zijn om onze klanten een hoger niveau aan service en technische ondersteuning te bieden. Ook levert het meer productievolume in onze fabrieken in China.'

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts