zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Eisenwarenmesse uitgesteld vanwege corona, nog geen maatregelen bij Hannover Messe


Keulen (DE), 26 februari 2020
De Eisenwarenmesse, die zou plaatsvinden vanaf 1 maart in Keulen, is uitgesteld tot een nieuwe datum in februari 2021.
Koelnmesse reageert hiermee op de steeds nijper wordende wereldwijde situatie rond het coronavirus, aldus de organisator. De beslissing is genomen na een grondige herevaluatie van het managementteam en in overleg met de industrie, na het nieuws dat de eerste besmettingen nu ook zijn aangetroffen in Italië.

De tweejaarlijkse beurs voor de ijzerwarenindustrie in Keulen verwachtte zo'n 3000 exposanten, waarvan er ongeveer 1200 uit China afkomstig waren. Geregistreerde exposanten en bezoekers ontvangen een bericht van de organisatie over het uitstel.

Hannover Messe

Deutsche Messe gaf eerder aan dat alle beurzen in Hannover plaats vinden zoals gepland, omdat volgens de huidige beoordeling van de autoriteiten er geen risico geldt voor evenementen op het beursterrein van de Deutsche Messe. De organisatie geeft aan voortdurend in nauw contact te staan met de verantwoordelijke gezondheidsautoriteiten. Op 25 februari is een vergadering geweest met de Raad van Bestuur van het Exposanten Adviescomité. Hier werd duidelijk dat er niet substantieel veel afmeldingen zijn binnengekomen.

De Deutsche Messe meldt dat er een zeer laag risico is, maar dat ze desondanks de reinigingsmaatregelen voor drukbezochte ruimtes uitbreiden. Zo zal er bijvoorbeeld extra desinfectie worden geplaatst op het beursterrein. Tijdens evenementen zal er ook medisch personeel met een opleiding voor infectieziekten op het beursterrein aanwezig zijn.

Een taskforce beoordeelt de huidige situatie dagelijks opnieuw, er wordt een nauwe uitwisseling met de gezondheidsautoriteiten onderhouden en mogelijke maatregelen worden dienovereenkomstig gepland en uitgevoerd, aldus de beursorganisator. Deze week zal een nieuw overleg plaatsvinden met de gezondheidsautoriteiten, daarnaast zullen zij de situatie medio maart opnieuw evalueren.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts