zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Gezocht: Oudste, werkende FaroArm


Stuttgart (DE), 12 februari 2020
Faro is op zoek naar de oudste, nog werkende FaroArm. Met de zoektocht wil het bedrijf alle bestaande Europese klanten in staat stellen om hun ervaring met hun FaroArm, die in de afgelopen 30 jaar is aangeschaft, en nu nog steeds in gebruik is, te delen.

Faro introduceerde zijn eerste apparaat met scharnierende arm-meettechnologie ongeveer 35 jaar geleden. De eerste scharnierende FaroArm voor de industriële markt dateert uit het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw.

'We kijken er naar uit om foto's te ontvangen van onze oudste FaroArm-modellen en te ontdekken en te leren hoe ze onze klanten tot op de dag van vandaag nog steeds helpen om hun meest uitdagende metrologische taken onder de knie te krijgen', aldus Thorsten Brecht, Senior Director 3D-Manufacturing bij Faro Europe.

Wedstrijd

De wedstrijd, die begint op 28 januari 2020 en eindigt op 15 april 2020, staat open voor alle Europese Faro-klanten die hun FaroArm hebben gekocht bij een Faro-vertegenwoordiger of een van de officiële partners of distributeurs van Faro. De winnaar krijgt de unieke kans om hun oude FaroArm te ruilen voor het huidige 8-Axis Faro ScanArm Systeem met CAM2 software, en dat volledig gratis.

Om deel te nemen moeten klanten zich registreren op een speciale Faro-webpagina, hun gegevens registreren en één afbeelding delen met hun huidige FaroArm in een werkomgeving. Het serienummer van het product zal ook nodig zijn als voorwaarde om deel te nemen aan de actie.
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts