zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Siemens lanceert Additive Manufacturing Netwerk


München (DE), 2 december 2019
Na verschillende succesvolle pilots bij klanten en partners als HP, Materialise en Decathlon, heeft Siemens het Siemens Additive Manufacturing-netwerk aangekondigd. Het AM-netwerk biedt een geavanceerd, cloud-gebaseerde oplossing voor het bevorderen van samenwerking en procesoriëntatie tussen ingenieurs, inkoop en leveranciers van 3D-gedrukte onderdelen.
Siemens ' AM-netwerk is ontworpen voor ondernemingen, leveranciers en partners die de toepassing van AM voor industriële processen en toepassingen willen versnellen. Het digitaliseert het order-to-delivery proces door de technische en commerciële processen voor hoogwaardige AM functionele prototypes en seriematige productieonderdelen op elkaar af te stemmen. Het systeem verbindt inkopers met een wereldwijd leveranciersnetwerk dat het proces stroomlijnt, samenwerking en betrokkenheid bevordert en de workflow coördineert om de doorvoer te verhogen en de operationele kosten te verlagen. Als onderdeel van de Software as a Service (SaaS-oplossingen) van Siemens voldoet het AM-netwerk aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging, beschikbaarheid en naleving van de regelgeving.

'Siemens' experts op het gebied van additive manufacturing en veteranen uit de industrie hebben het netwerk voor additive manufacturing ontwikkeld op basis van een duidelijk inzicht in de complexiteit en behoeften van de industrie, aangemoedigd door een oprechte passie om de adoptie van AM in het industriële domein te bevorderen', zegt Zvi Feuer, Senior Vice President Manufacturing Engineering bij Siemens Digital Industries Software. 'Als kopers, verkopers en partners blijven aansluiten op het ecosysteem, zullen ze een gestroomlijnde, modulaire oplossing vinden die kan meegroeien met de individuele behoeften van elk bedrijf.'
Siemens lanceert Additive Manufacturing Netwerk'
Siemens' AM-netwerk digitaliseert het order-to-delivery proces door het op elkaar afstemmen van de technische en commerciële processen voor hoogwaardige AM functionele prototypes en seriematige productieonderdelen. (Foto: Siemens)
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts