zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Internationale samenwerking Evergrande voor bevordering New Energy Vehicles


15 november 2019
China Evergrande Group heeft een topbijeenkomst gehouden in Guangzhou, de hoofdstad van de provincie Guangdong in Zuid-China. Op de bijeenkomst waren 206 toonaangevende bedrijven uit de auto-industrie aanwezig, inclusief 13 namen uit de top 500 bedrijven ter wereld uit landen zoals Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Spanje, Japan, enz.

Evergrande is van plan om de komende drie jaar in totaal 45 miljard yuan (ongeveer 6,42 miljard Amerikaanse dollar) te investeren in zijn nieuwe sector voor energievoertuigen (NEV). Volgens Hui Ka Yan, voorzitter van de raad van bestuur van Evergrande Group, zal het bedrijf tien productiecentra in China, Zweden en landen langs de nieuwe Zijderoute aanleggen en tegelijkertijd vijftien nieuwe automodellen ontwikkelen.

Het bedrijf zal naar verwachting zijn NEV Hengchi 1 in de eerste helft van volgend jaar uitbrengen. Het volledige assortiment producten van Hengchi zal vanaf 2021 worden geproduceerd.

Tijdens de bijeenkomst ondertekende Evergrande strategische samenwerkingsovereenkomsten met onder andere Bosch, Magna en ThyssenKrupp. Dit markeert de oprichting van een enorme toeleveringsketensysteem wereldwijd. Deelnemers zoals Stefan Pischinger, CEO van FEV Europe GmbH, Cosimo De Carlo, CEO van EDAG Engineering Group AG, en Silvio Pietro Angori, CEO van Pininfarina S.p.A hebben positief en met vertrouwen gereageerd op de toekomstige ontwikkelingen van de NEV's van Evergrande.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts