zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Precision Fair 2019 Matchmaking


6 november 2019
Auteur:
Rolf Elling
De  Kamer van Koophandel, als hoofdorganisator en lid van het Enterprise Europe Network, nodigt deelnemers uit voor het internationale meet & match-evenement tijdens de  Precision Fair 2019.

De Precision Fair 2019 Matchmaking is een internationaal matchmaking-evenement gericht op precisietechnologie en gerelateerde onderzoekers, zakelijke partners, leveranciers en intermediairs.


Waarom deelnemen

Veel van de potentieel interessante nieuwe verbindingen tijdens een evenement gebeuren door toeval, zowel tussen exposant en bezoeker als tussen twee bezoekers. Maar hoe kunt u weten welke interessante potentiële partners rondlopen op de beursvloer en de conferentie? En hoe kom je erachter of ze misschien gewoon op zoek zijn naar iemand zoals jij?

Speeddate

De B2B Matchmaking-sessies bieden alle bezoekers, delegaties en exposanten de mogelijkheid om zichzelf aan te kondigen en andere deelnemers te boeken. In vooraf geplande vergaderingen van 30 minuten 'speeddate' u met de andere deelnemers om snel te ontdekken wat u gemeen hebt.

De Precision Fair 2019 met zijn beurs-, conferentie- en bilaterale bijeenkomsten maakt het de ideale locatie voor netwerken op maat om nieuwe projecten en nieuwe business te ontwikkelen. De Precision Fair groeit elk jaar door. Dit jaar zijn er meer dan driehonderd hightech exposanten uit heel Europa en meer dan vijftig inspirerende lezingen.

Het evenement vindt plaats op 13 en 14 november 2019 in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven, dicht bij Eindhoven. De regio rond Eindhoven, de Brainport-regio, is de meest kennisintensieve en geïndustrialiseerde regio van Nederland en biedt onderdak aan multinationals zoals Philips, ASML, FEI, NXP, DAF Trucks, VDL en vele andere hightechbedrijven, die in de meeste gevallen multinationals leveren.

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts