zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Nederlandse belangstelling Duitse FMB-beurs neemt toe


30 oktober 2019
Auteur:
Rolf Elling
De belangstelling onder de Nederlands maakindustrie om deel te nemen aan de Duitse vakbeurs voor machinebouw en toelevering, de FMB in Bad Salzuflen, neemt elk jaar toe.

Dit merken ze zowel bij de Metaalunie als bij de VMO de Verenigde Maakindustrie Oost. 'De bedrijven Bauhuis, Galvano, Holland Hydraulics en HAWO staan op onze gemeenschappelijke stand. Samen met MEMA, Handwerkskammer Münster/Osnabruck en de Hansalinie organiseren we als VMO deze stand. In totaal hebben wij een stand met 35 bedrijven', laat Petra Deterink, directeur VMO, weten.

 

Veel animo

‘Het is de 14e keer dat we dit gezamenlijk organiseren, en er is nog altijd veel animo. Naast ons staat ook de Metaalunie er met een gemeenschappelijke stand. Zo presenteren we de Nederlandse maakindustrie', zegt ze.

Handelsdelegatie

Vanuit Go4Export/OostNL/VMO is er een handelsdelegatie naar de beurs. Deze is op 7 en 8 november. Hans Brouwers, OostNL, is de organisator. Ook afgevaardigden van de Metaalunie zullen aanwezig zijn bij het programma. Ongeveer 550 exposanten presenteren hun producten, noviteiten en diensten voor de machinebouw op de vijftiende FMB - Maschinenbau Zuliefermesse. Deze beurs wordt gehouden van 6 tot en met 8 november 2019 in Bad Salzuflen.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts