zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Douma Staal uit Sneek ontvangt predicaat Koninklijk


Sneek, 14 oktober 2019
Het 100-jarige Douma Staal uit Sneek heeft tijdens haar officiële feest voor het jubileum het predicaat Koninklijk ontvangen.

Dat meldt het Sneeker Nieuwsblad. Commissaris van de Koning Arno Brok overhandigde het predicaat. Hij noemde het familiebedrijf een schoolvoorbeeld van de kracht van de Friese familiebeedrijven die diep geworteld zijn in onze samenleving. 'Bij Douma Staal denk ik aan eerlijkheid, dienstbetoon en menselijke bewogenheid, maar ook aan innovatie', zei de oud-burgemeester van Sneek. 'Het is dit soort bedrijven waardoor de stad Sneek een A-merk is op economisch terrein.' Brok sprak ook over de grote betrokkenheid van het personeel, dat een persoonlijk cadeau aanbood aan de directie: een in staal gevangen oplichtend kunstwerk.

Geert-Jan Douma reageerde vol trots: 'Er zijn niet zoveel momenten dat je stil valt. Dit is zo'n moment. We gaan met al onze mensen die u hier heeft zien binnenkomen proberen om dezelfde nauwkeurigheid die nodig is om voor zo'n predicaat in aanmerking te komen voort te zetten. Ik denk dat dat heel belangrijk is. We gaan goed op elkaar passen, goed op onze klanten en onze leveranciers passen. Daar kom je heel ver mee. Dit is echt een kroon op ons werk. Hier gaan we van genieten.'

Douma Staal uit Sneek ontvangt predicaat Koninklijk'
Douma Staal blijft ondanks zijn leeftijd met de tijd mee gaan. Onlangs zijn er 1450 zonnepanelen op het dak van het bedrijfsgebouw geplaatst. (Foto: Douma Staal)
1/1
 
 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts