zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Samenwerking ESEF Maakindustrie en NEVAT, ook buiten de beurs


Veenendaal/Utrecht, 18 september 2019
ESEF Maakindustrie en NEVAT gaan samenwerken om meer te betekenen voor klanten en relaties. Door niet alleen tijdens, maar ook buiten de beurs ESEF Maakindustrie op inhoud gerichte evenementen en activiteiten te organiseren.

Zo wordt bijvoorbeeld verbinding gelegd tussen de inhoud die Nevat presenteert tijdens het congres ‘Nederland Maakt' op 2 oktober en de live proposities die Jaarbeurs neerzet met ESEF Maakindustrie van 17 - 20 maart 2020.

'ESEF Maakindustrie en Nevat sluiten zo nauw op elkaar aan, dat besloten is om samen te werken', zegt Floris de Zwart, brandmanager ESEF Maakindustrie, de vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. 'We willen de praktische succesverhalen vertellen waar de bezoeker behoefte aan heeft. Een goed voorbeeld is een door Nevat geïnitieerd onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de maakketen. De resultaten hiervan worden gepresenteerd tijdens ‘Nederland Maakt' op 2 oktober. Met de conclusies van dit rapport gaan we onder andere verder tijdens ESEF Maakindustrie waarbij Nevat en haar leden kansen en oplossing bieden. Op deze manier krijgt ‘Nederland Maakt' - dat door Nevat wordt georganiseerd in samenwerking met FME en enkele ketenpartners - een vervolg tijdens de vakbeurs.'

Anne-Jaap Deinum, Branchemanager Nevat, de branchevereniging voor toeleveranciers in de Nederlandse maakindustrie: 'De Nederlandse toeleverindustrie neemt een bijzondere positie in de keten van de maakindustrie. Samenwerking in de keten is de key. Dit zullen we laten zien op Nederland Maakt en vervolgen tijdens de ESEF.'

High Tech Platform

Nevat en ESEF Maakindustrie gaan het High Tech Platform neerzetten tijdens de beurs in maart 2020. Een plek waar de bezoeker geïnspireerd wordt door mooie bedrijven, inhoudelijke content krijgt gepresenteerd en antwoorden krijgt op zijn toelevervraagstukken.

Nevat zal tijdens ESEF Maakindustrie het High Tech Platform verzorgen. Daar verbindt Nevat haar leden aan de vragen vanuit de bezoekers via verschillende initiatieven:

  • Nevat info lounge; voor match making met de Nevat leden;
  • Table tops van de Nevat System Suppliers;
  • Nevat Inspiration Centre: Minitheater waar dagelijks gratis demonstraties en miniworkshops gegeven worden door System Suppliers.

Nederland Maakt vindt plaats op 2 oktober in De Basiliek in Veenendaal. Aanmelden kan via www.nlmaakt.nl. ESEF Maakindustrie wordt van 17 t/m 20 maart 2020 georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht.

Samenwerking ESEF Maakindustrie en NEVAT, ook buiten de beurs'
Ondertekening van de overeenkomst door Floris de Zwart en Anne-Jaap Deinum (Foto: Jaarbeurs)
1/1
 
 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts