zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Eerste reserveringen EuroBLECH 2020 reeds geboekt


Hannover (DE), 13 september 2019
De 26ste editie van de wereldbeurs voor de plaatbewerking EuroBLECH 2020 wordt gehouden van 27 tot 30 oktober 2020 in het beurscentrum van Hannover. Organisator Mack Brooks Exhibitions is inmiddels al een paar maanden bezig met inboeken van de eerste reserveringen. Wat nu vast staat voor de 2020-editie is dat er een gezamenlijke stand komt van jonge Duitse innovatieve bedrijven, die gefaciliteerd wordt door het Duitse Bundesministeriums für Wirtschaft und Energie (BMWi).

Het evenement richt zich op belangrijke onderwerpen zoals de digitalisering van productieprocessen, toekomstige mobiliteit en duurzame productie en innovatieve materialen. ‘De mate van digitalisering in de sector was al zeer hoog bij de laatste Euroblech in 2018. (..) Het is nu onze taak de gekoppelde productieprocessen te optimaliseren en ze efficiënter en flexibeler te maken', aldus Evelyn Warwick, beursdirecteur Euroblech, namens de organisator, Mack Brooks Exhibitions.

‘De vraag naar standruimte is op dit moment al groot, bijna zestien maanden voor de volgende Euroblech, en we hebben een hoog omboekingspercentage', zegt Warwick. ‘De sector van de plaatbewerking bevindt zich in een dynamische ontwikkelingsfase en innovatieve technologieën spelen een belangrijke rol. Deze keer zijn exposerende bedrijven geïnteresseerd in grotere standoppervlakken om nog meer nieuwe machines te kunnen presenteren. We verwachten daarom een verdere groei van de tentoonstellingsruimte voor Euroblech 2020', vervolgt Evelyn Warwick.

Euroblech 2018

De vorige Euroblch in 2018 trok in totaal 1.507 exposanten uit 40 landen, 89.800 vierkante meter netto expositieruimte en meer dan 56.300 bezoekers uit 105 landen. Nederland is met 41 bedrijven vertegenwoordigd in Hannover.

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts