zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blof Rolf Elling: 'Sociaal verkopen loont'


Deventer, 10 september 2019
Auteur:
Rolf Elling
Het is al een aantal jaren geleden dat de meeste faxapparaten het kantoor hebben verlaten. Of misschien staan ze er nog wel, maar er komt niets meer op binnen. De fut is eruit zal ik maar zeggen.

Ik, en dat heeft natuurlijk te maken met mijn leeftijd, weet nog goed dat veel van het advertentiemateriaal voor Vraag en Aanbod via de fax werd doorgegeven. Dat ding stond bijna nooit stil. Nu is dat echt helemaal voltooid verleden tijd. De fax kan worden verschroot of naar het museum.

Anno 2019 is het tijd voor social selling, oftewel verkopen via de sociale kanalen. Hierbij is LinkedIn - wereldwijd met ruim 500 miljoen gebruikers - verreweg favoriet. Ik denk ook dat dit het meest zakelijke sociale media kanaal is. Twitter, Instagram en Facebook zijn meer ook voor allerlei andere (privé) aangelegenheden. Scoren met Linkedin, het kan en het moet. Digitalisering is immers niet meer weg te denken in onze samenleving. Dus ook niet binnen de maakindustrie. Ondernemers moeten wel weten hoe ze hiermee moeten omgaan. Om via de sociale media de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en nieuwe businesskansen te creëren.

Weet u als ondernemer nu niet hoe dit aan te vliegen, kijk eens op internet naar eventuele workshops hierover. In Oost-Nederland organiseert de Verenigde Maakindustrie Oost, VMO, hierover een workshop. Het is maar even dat u het weet.


Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts