zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

LVD neemt Italiaanse automatiseerder Compac over


Gullegem (BE) , 22 augustus 2019
LVD Company nv neemt de Italiaanse leverancier van industriële automatiseringsoplossingen Compac S.r.l. over. LVD werkt sinds 2016 samen met Compac voor de productie van automatische magazijnsystemen voor tal van LVD lasersnij-installaties in Italië. Met de overname wordt Compac onderdeel van de LVD-groep.

Met de overname breidt LVD zijn automatiseringsaanbod voor vlakke plaat- en buislasersnijmachines uit. LVD zal de Compac-systemen onder de naam LVD toevoegen aan het automatiseringsaanbod van zijn ponsmachines, fiberlaser- en buislasersnijmachines. Het merk Compac blijft behouden voor automatiseringsoplossingen voor andere sectoren. Alle Compac producten worden verder in de 7.000 m² grote productiesite in Italië vervaardigd.

 

‘Compac heeft al heel wat geavanceerde automatiseringsoplossingen geleverd en bewezen over zin voor innovatie en een sterke engineeringmentaliteit te beschikken', legt Carl Dewulf, LVD President en Managing Director uit. ‘Met de overname van Compac willen we een sterke toekomst voor onze automatiseringslijn veiligstellen en onze klanten de meest geavanceerde en betrouwbare automatiseringstechnologie bieden die gelijke tred houdt met de vooruitgang in het fiberlasersnijden. Met COMPAC halen we extra automatiseringskennis en systeemervaring binnen.'

 

LVD

LVD is een producent van plaatbewerkingsmachines; lasersnijsystemen, ponsmachines, afkantpersen, scharen en automatiseringssystemen , geïntegreerd met en ondersteund door de CADMAN-software suite. De producten en technologie van LVD voldoen aan Industrie 4.0 en maken intelligent produceren mogelijk.
Voor het tweede jaar op rij werd LVD uitgeroepen tot één van de Best Managed Companies van België, een initiatief van Deloitte Private en KU Leuven. De toewijzing erkent particuliere en gecontroleerde Belgische bedrijven die de hoogste normen inzake bedrijfsprestaties stellen.

 

Compac

Compac is een 30 jaar oud familiebedrijf uit Urbino , gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en integratie van hightech automatische magazijnsystemen, invoer- en uitgiftesystemen, laad- en losapparatuur en andere automatiseringssystemen. De activiteiten en automatiseringsproducten van Compac zijn geleidelijk aan gegroeid. De oplossingen zijn divers, o.a. handlingsystemen voor de magazine- en kartonindustrie en transportbanden voor metaalreinigingsmachines.

Compac biedt ook logistieke oplossingen voor het automatiseren en flexibel beheren van de materiaalstroom binnen een productie-afdeling, met zelfstandig functionerende transport- en toevoerleidingen, uitgerust met toebehoren zoals centreerinrichtingen, omleidingen, verdelers, dispensers, opslagunits, liften, manipulatoren, palletiseermachines.

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts