zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

BLM Group toont ‘gewoon’ speciale oplossingen op Intube


Levico Terme (IT), 21 augustus 2019
BLM GROUP houdt van 30 september tot 12 oktober in Levico Terme, Italië zijn tweejaarlijkse huisshow Intube Open House. Dit jaar is het thema ‘Ordinary Special’, dat kenmerkt hoe normaal het voor BLM is om speciale oplossingen aan te bieden die in staat zijn om te voldoen aan de productie-eisen van hun klanten op het gebied van buizen- en plaatbewerking.

De BLM Group is een wereldwijde specialist in de buizenverwerkende industrie met de volgende onderdelen: BLM SPA, gevestigd in Cantù (CO), is specialist in de productie van CNC-buigmachines voor het buigen van buizen, eindvormen, draadbuigapparatuur en aanverwante automatiseringsapparatuur. Adige SPA, gevestigd in Levico Terme (IT), produceert systemen voor het lasersnijden van buizen en machines voor het zagen van buizen, staven en profielen.Het assortiment wordt uitgebreid met draadborstelmachines, meetsystemen, wassystemen en collectoren. De derde poot is Adige-SYS SPA, ook in Levico Terme en is gespecialiseerd in de productie van hybride lasersnijsystemen voor het snijden van zowel buizen als plaatwerk, plus een lijn van lasersnijmachines met grote capaciteit en de daarmee samenhangende verwerking van onderdelen.


Intube 2019

Intube is een educatief en technologie-evenement waar de aanwezigen de nieuwste buis- en plaatbewerkingstechnieken kunnen ervaren. Het volledige BLM-portfolio wordt tentoongesteld: de aanwezigen krijgen inzicht in geavanceerde productiesystemen, softwaretoepassingen voor industrie 4.0, automatisering, digitale productieoplossingen, alsook technische ondersteuning en service voor en na de verkoop.

Het evenement beslaat 10.000 m2 van de Levico campus, gesegmenteerd in drie verschillende technologiegerichte zones: laserbuis productfamilie, plaat- en vijfassige processen en het volledige gamma van buisprocessen, namelijk buigen, snijden en eindvormen. Het evenement richt zich dit jaar op industrie 4.0-oplossingen. Dat betekent de continue verbetering en productie-efficiëntie,  automatische gegevensuitwisseling, digitale productie en continue updates en aanpassingen. Alle machines die in de groep worden geproduceerd zullen operationeel worden getoond. Daarnaast zullen specifieke zones gewijd zijn aan de BLMelements software suite en de digitale diensten met betrekking tot buigmachines en andere productlijnen. De BLM Group heeft sinds februari van dit jaar een eigen verkoop- en servicevestiging voor de Benelux geopend in Veghel. De wereldwijde partner op gebied van buisbewerking wil hiermee het sterk groeiende klantenbestand in deze regio nog beter van dienst kunnen zijn.

BLM Group toont ‘gewoon’ speciale oplossingen op Intube'
BLM GROUP houdt van 30 september tot 12 oktober in Levico Terme zijn tweejaarlijkse huisshow Intube Open House.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts