zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

MetalNet neemt Machinefabriek Verhees over


Valkenswaard, 21 augustus 2019
MetalNet uit Valkenswaard gaat de activiteiten van branchegenoot Machinefabriek Verhees overnemen per 2 september 2019. Verhees kon zelf geen opvolgers vinden binnen de familie. De overname past in de groeistrategie van MetalNet, hierdoor kan het bedrijf de positie in de branche verder uitbreiden.
Machinefabriek Verhees is in de afgelopen 34 jaar uitgegroeid van een eenmansbedrijf naar een professioneel verspaningsbedrijf in de regio. Omdat Jos en Ria Verhees, directie van Machinefabriek Verhees, geen opvolger konden vinden binnen de familie, hebben zij gekozen voor een overname door MetalNet.

'Voor ons is het heel prettig te weten dat ons personeel en onze productiecapaciteit in goede handen is bij MetalNet. Wij doen al jaren heel goed zaken met elkaar. Ons verspaningsbedrijf past precies in de gezonde groeistrategie van MetalNet. Zij hebben hun plek als betrouwbare leverancier van fijnmechanische componenten en samenstellingen inmiddels meer dan bewezen en zijn een commercieel sterke partij met een goede product- en marktkennis. De klanten profiteren direct van de hoge mate van kennis, hun sterke reputatie en netwerk en hun kijk op vernieuwing in de markt.' Zelf gaan Ria en Jos Verhees zich nu focussen op AutoWell Benelux, leverancier van CNC-draai- en freesmachines.

Jan van Gerven, directeur van MetalNet: 'Machinefabriek Verhees is in technisch opzicht een sterke partij met een stabiel marktaandeel. Deze overname versterkt de marktpositie van MetalNet en biedt ons de kans om te profiteren van de technisch goede productiecapaciteit, de goede vakmensen en de klanten van Machinefabriek Verhees. Deze overname is een logische stap in de groeistrategie die mijn broer Willem en ik begin 2016 in gang hebben gezet met de aankoop van een nieuw pand en het toetreden van onze derde vennoot Paul Coppens. Het is ons doel om onze basis te verbreden en risico's te spreiden, om zo een gezond bedrijf te blijven in een markt die sterk in beweging is. Wij zijn trots dat wij dit mooie familiebedrijf, en daarmee een aantal nieuwe markten, aan MetalNet mogen toevoegen. Evenals alle vakmensen van Machinefabriek Verhees. Het verspaningsbedrijf blijft actief op de huidige locatie als onderdeel van MetalNet.'
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts