zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Nedschroef benoemt nieuwe CEO


Helmond, 19 augustus 2019
Matthias Sckuhr zal per 1 septemberg CEO Matthias Hüttenrauch opvolgen bij Nedschroef. Hüttenrauch zal nog tot het einde van dit jaar verbonden blijven aan de organisatie en advies geven aan de Raad van Bestuur.

Met de benoeming van Matthias Sckuhr, eerder werkzaam bij de leverancier van NVH-oplossingen voor de automobielindustrie Vibracoustic, breidt Nedschroef haar kennis en ervaring met de automobielsector uit binnen de Raad van Bestuur.

Sckuhr is gepromoveerd in werktuigbouwkunde aan de universiteit van Karlsruhe. Later werkte hij in verschillende internationale functies bij Freudenberg en Vibracoustic. Hij heeft tweeëntwintig jaar beroepservaring, waarvan twaalf jaar in managementfuncties met volledige winst-en-verlies verantwoordelijkheid. In zijn laatste functie leidde Sckuhr de Business Unit DRIVE Solutions bij Vibracoustic in de rol van Executive Vice President. Voorafgaand aan die functie was hij Regional President bij Asia Pacific, gevestigd in China.

Sckuhr geeft aan uit te kijken naar zijn nieuwe functie waar hij verder kan bouwen op de positieve ontwikkeling die Nedschroef in het verleden heeft doorgemaakt. Zijn ervaring wil hij gebruiken voor het gezamenlijke succes met het team.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts