zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Grotere rol voor lijmtechniek op Metavak


Gorinchem, 16 augustus 2019
Metavak, beurs voor de metaalbranche, is dit jaar voor het eerst opgedeeld in zes verschillende segmenten. Na het succes van het demoplein Lijmtechniek vorig jaar op de NIL Verbindingsweek, is nu gekomen om lijmtechniek een eigen segment te geven

Lijmen is geen nieuwe verbindingstechniek, maar wel een techniek die zich steeds meer ontwikkelt en steeds vaker wordt toegepast. Ondanks het feit dat de lijmtechniek een groeiende verbindingstechniek is, heerst er nog vaak onwetendheid over lijmverbindingen. Permacol, Lubribond, BNS Industrial, Delta Application Technics, Adhesive Bonding Center en het Nederlands Instituut voor Lastechniek gaan daarom het demoplein Lijmtechniek dit jaar nog verder uitbreiden, zo willen ze de lijmtechniek nog meer op de kaart gaan zetten.

Beursorganisator Easyfairs (tevens organisator van NIL Verbindingsweek en Welding Week in België) geeft aan dat de bezoekers van Metavak graag meer willen weten over de verschillende lijmtechnieken. Het gezamenlijke doel van Metavak en de organiserende partijen is om de bezoekers te informeren over de mogelijkheden van de verschillende lijmtechnieken.

Demonstraties

Op het demoplein Lijmtechniek kunnen constructeurs, lassers en andere vakprofessionals de verbindingstechniek lijmen als aanvulling op, of misschien in bepaalde situaties als vervanging van, lasverbindingen ervaren. Op het demoplein demonstreren lijmproducenten en adviseurs de toepassing van lijmproducten- en technieken. De partners van het demoplein Lijmtechniek hopen dat bezoekers zelf hun technische vraagstukken meenemen naar de beurs.

Naast het demoplein Lijmtechniek, zijn er meer dan 25 leveranciers van verbindingstechnieken op de beursvloer te vinden. Ook is er een uitgebreid kennisprogramma gericht op verbindingstechniek. In het kennistheater 'Visit the future' kunnen bezoekers meerdere kennissessies volgen over lijmen en lassen, deze kennissessies sluiten op elkaar aan.

De vijftiende editie van Metavak is op 8, 9 en 10 oktober 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.metavak.nl
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts