zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Komkommer en de tijd'


Deventer, 16 augustus 2019
Auteur:
Rolf Elling
Komkommertijd noemen ze de vakantieperiode wel eens. En dan wordt vooral de periode bedoeld waarin de bouwvak valt. Bullshit denk ik dan, hoezo komkommertijd? Het leven en werken draait toch gewoon door? Kijk bijvoorbeeld eens naar de vakantiespreiding, de mensen die in het voor- of najaar op vakantie gaan, het is niet meer te vergelijken met pak hem beet twintig, dertig jaar geleden.

Toen gingen we inderdaad met zijn allen in de zes - acht weken schoolvakantie 'en masse' op vakantie. Maar die tijd is echt wel geweest. In de maakindustrie zie je het ook steeds meer, bedrijven die gewoon open blijven en onder het personeel aan vakantiespreiding doen.

De bedrijven opereren dan wel vaak op een wat lager pitje, maar helemaal dicht is er niet meer bij. Bovendien kun je in de huidige 24-uurseconomie ook geen nee (we zijn gesloten) meer verkopen. En het biedt de gelegenheid om het machinepark te onderhouden, kleine aanpassingen in de productieruimte te doen, nog wat achterstallig werk weg te werken, kortom geen tijd om je te vervelen. Hetzelfde geldt voor ons op de redactie. Prima periode om alles op de rit te zetten voor het najaar en zelfs naar de planningen voor 2020 te kijken.

Ergo, komkommertijd mag wat mij betreft uit het woordenboek. Of het moet slaan op het grote aanbod van deze groene jongens in de winkels.

 

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts