zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Samenwerking Trumpf met GFT en verkoop deel Axoom


Ditzingen (DE), 17 juli 2019
Trumpf wil de ontwikkeling van slimme fabrieksoplossingen versnellen. Daarom is de Duitse producent van plaatbewerkingsmachines een samenwerking aangegaan met GFT. GFT van zijn kant heeft met ingang van 1 juli 2019 de portefeuille en een deel van het team van Trumpf-dochter Axoom in Karlsruhe overgenomen. Karlsruhe wordt een nieuwe business hub voor GFT.

Een deel van het Axoom-team, dat nauw betrokken was bij de ontwikkeling van componenten voor de TruConnect-productieoplossing, zal worden overgedragen aan Trumpf. Deze software-oplossingen blijven bij Trumpf, samen met de rechten van het merk Axoom.

De nauwe samenwerking met GFT Technologies heeft in eerste instantie een looptijd van twee jaar. De bedrijven hebben een langdurige samenwerking op verschillende gebieden.

Een van de doelstellingen van deze verandering is de verdere standaardisering van het machinenetwerk om klanten sneller en eenvoudiger dan voorheen slimme fabrieksoplossingen te kunnen bieden. ‘Tot nu toe moesten we vaak maatwerkoplossingen voor onze klanten inzetten, die gecompliceerder en duurder zijn om te integreren', zegt Mathias Kammüller, chief digital officer bij Trumpf.

‘Wij zijn ervan overtuigd dat deze reorganisatie bij Trumpf en het ontwikkelingspartnerschap met GFT ons in staat zullen stellen om onze digitale ambities voor plaatbewerking nog sneller en effectiever te realiseren en onze bewezen expertise op het gebied van industriële IoT- en slimme fabrieksoplossingen nog sneller uit te breiden.'

‘Het ontwikkelingspartnerschap met Trumpf zal ons in staat stellen het industrieel offensief sneller en op een breder front voort te zetten', aldus Marika Lulay, CEO van GFT Technologies.

Samenwerking Trumpf met GFT en verkoop deel Axoom'
Trumpf is een samenwerking aangegaan met GFT om de ontwikkeling van slimme fabrieksoplossingen te versnellen. (Foto: TRUMPF Group)
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts