zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Houd ons in de smiezen'


Deventer, 17 juli 2019
Auteur:
Rolf Elling
We hebben nog veel te doen als uitgave voor de Nederlandse maakindustrie. Dat wisten we al, maar het bleek ook uit het gesprek dat ik recent had met technologie adviseur Paul Hartgers.

Hij werkt al jaren bij PKM, een adviesclub voor het mkb-metaal. Hij staat dagelijks midden in de maak, net als Vraag en Aanbod.

Voor onze uitgave verzorgt hij met regelmaat de inhoud vande rubriek De Specialist, waarin interessante en soms ook niet-alledaagse items worden besproken en behandeld. Het geeft de ondernemer wat tips en trucs en inzicht in bepaalde onderwerpen.

We doen dit al een tijdje en Hartgers merkt dat meer en meer ondernemers zich zeg maar geraakt voelen door het onderwerp. Hij krijgt in ieder geval stelselmatig meer vragen dan wel opmerkingen over de behandelde onderwerpen. En dat is altijd prettig om te horen.

En ik kan u zeggen, we gaan ermee door. Ook in 2020 wordt de rubriek De Specialist weer regelmatig gevuld met interessante maakitems. Zoals bijvoorbeeld alles over CE-markering. Want wist u dat Rusland de CE-normen heeft gekopieerd van de Europese? Ik wist dit niet, maar dit geeft nogal wat voordelen bij het exporteren naar Rusland. Maar ook gaat De Specialist in op bijvoorbeeld de ATEX-brandveiligheid en de energietransitie. Kortom, reden genoeg om onze uitgave in de smiezen te houden.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts