zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

TIV springt in op interesse in robotisering met Technologiestraat


Hardenberg, 15 juli 2019
MIx Noordoost introduceert dit jaar de Technologiestraat op de vakbeurs TIV (17-19 september in Hardenberg). Doel van de straat is om aantrekkelijke marktleiders en koplopers te introduceren.

De Technologiestraat wil hiermee inspelen op de vraag naar meer kennis over robotisering. De komst van de technologiestraat haakt in op de ontwikkelingen van de markt en ook op de wens van bezoekers. Inmiddels hebben zich meerdere robotmerken gemeld voor een plek in de Technologiestraat.

'De straat faciliteert demonstraties van deelnemende exposanten. We willen bezoekers laten kennismaken met draaiende robots. Zo kunnen ze zelf zien hoe relatief eenvoudig het kan zijn om bijvoorbeeld cobots te programmeren', zegt Bart Leferink namens beursorganisator Easyfairs.

Tien plekken

De straat biedt plek aan tien bedrijven. Op dit moment hebben de volgende leveranciers zich al ingeschreven: Staubli, Robotics Benelux, Wecobot, Cobot Automation, Industrial Cobotics, Schunk, Olmia Robotics, Pick-it 3D en Rolan Robotics. Dat betekent dat er dus nog één plek vrij is.

De Technologiestraat is te vinden in hal 6, vlakbij het kennistheater waar robotisering ook tijdens diverse sessies terugkomt. Bovendien komen in hal 6 meerdere nieuwe onderdelen van MIX Noordoost bijeen. Zoals eerder al bekend werd gaat TIV in 2020 verder als compleet nieuwe titel met de naam MIX Noordoost. Op TIV 2019 maakt de maakindustrie alvast kennis met een aantal nieuwe initiatieven, zoals de technologiestraat.

De laatste editie van TIV en tegelijkertijd de eerste kennismaking met MIX Noordoost is op 17, 18 en 19 september in Evenementenhal Hardenberg.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts